Zasoutěžte si s Petrem Petrášem a vyhrajte ISO 90

Autor: Pavel Vacek

Už pouhé dva dny nás dělí od soutěžní události letošního jara. Diamond Cup, kde se odehraje řež o 6 profesionálních karet a tradiční profi soutěž Mozolani Classic, kde se netrpělivě očekává výstup Vojty Koritenského, už klepe na dveře. Bude to velké, bude to žhavé a bude tam i Extrifit.

A jak je u nás dobrým zvykem, opět jsme si přichystali pro fanoušky něco extra. Něco hooodně extra. Tentokrát vytáhneme jedno eso z rukávu v podobě nejsilnějšího muže ČR a SR Petra Petráše. Petr nám předvede Mrtvý tah s vahou, která jistě dosáhne 400 kilo. Třeba překoná i 410 kilo předvedených na Extrifit Training Day v dubnu, kdo ví?

A právě vy můžete být součástí tohoto pokusu. Máte jedinečnou příležitost porovnat síly s neuvěřitelným Petrem Petrášem. Zážitek na celý život, to vám garantuju a perfektní příležitost, jak ve vyhecované atmosféře posunout svoje maximum.  A k tomu všemu ještě můžete získat špičkový protein ISO 90 ve dvoukilovém balení!

Ne, nebojte se, nemáme pro vás nerealistické lákadlo typu: Kdo překoná Petra, získává protein. Ta cena, resp. 3 ceny v podobě tří balení ISO 90 je daná a v každém případě ji někdo získá.

A kdo to bude?

Špičkový protein ISO 90 získávají poslední tři soutěžící, kteří nejdéle udrží krok s přidáváním váhy Petra Petráše.

Soutěž bude probíhat na stánku Extrifit o přestávce Diamond Cupu, takže v sobotu od 15:00 hod. Pokud se chcete zúčastnit, kontaktujte nás na stánku během celého dne, nejpozději však do 15:00 hodin.

Povolen je pásek a bandáže na zápěstí.

Podmínka účasti:

Vzhledem k tomu, že očekáváme větší zájem a je třeba tuto soutěž omezit na maximálně 10 soutěžících vč. Petra, podmínkou účasti bude doložený nákup zboží Extrifit v minimální hodnotě 15 euro. Pokud bude více zájemců jak devět, o účasti rozhodne vyšší hodnota účtenky. Zboží lze zakoupit i přímo na stánku.