Vyzkoušejte BEEF Amino Hydro se slevou 298 Kč !!!

Autor: Pavel Vacek
Nepropásněte možnost vyzkoušet nejkvalitnější aminokyseliny na světovém trhu. Nyní za 599 Kč se slevou 298 Kč, máte možnost zakoupit Beef Amino Hydro 4000 od společnosti Extrifit®.

BEEF - CERNY PODKLAD.jpg
Nemá smysl tento produkt dlouze vychvalovat. Fakta hovoří zcela jasně: Beef Amino Hydro se staví do čela všech aminokyselinových produktů a představují nekompromisní vrchol amino suplementů.

1) ZDROJ AMINOKYSELIN: HOVĚZÍ MASO Z ARGENTINSKÝCH KRAV. Nejčistší forma hovězí bílkoviny na světě. Testy na historicky nulový výskyt BSE. Nejvíce bílkovin a nejméně tuku v celosvětovém hodnocení kvality a obsahu živin hovězího masa. Bio chovy, přirozená strava dobytka a volný výběh na obřích pastvinách.
2) OBSAH BÍLKOVIN: 98 %!!! Nikdo na trhu Vám nemůže nabídnout takto vysoký obsah aminokyselin v každé tabletě jako Beef Amino Hydro 4000 od společnosti Extrifit®. Jakýkoli jiný tabletový amino produkt nesnese srovnání s hodnotou 98 % bílkovin a navíc hydrolyzovaných (obvyklé hodnoty jsou 65 - 75 % bílkovin v jedné tabletě a zbytek tvoří pojivo, které je jen velmi těžko stravitelné). V některých amino produktech je obsaženo dokonce i přes 20 % cukrů!
3) POJIVO - ABSOLUTNÍ MINIMUM. Díky převratné metodě tabletování, tzv. Pre-Pressing Technology, jsou aminokyselinové tablety od Extrifitu až po okraj nabité bílkovinou. Žádných 30 % pojiv! Ale pouhá 3 % z celkové hmotnosti tablety! Co to pro Vás znamená? Že nepolykáte nadměrné množství pojiva, které zatěžuje Váš žaludek a které v podstatě v aminokyselinových tabletách nemá co dělat a je to jen nutné zlo, aby tableta držela pohromadě. Bezkonkurenčně nejmenší množství pojiv je právě v Beef Amino Hydro 4000.

4) CENA. Když si spočítáte, kolik zaplatíte za jiné aminokyselinové výrobky, které obsahují 20 - 30 % balastu (pojiva), barvivo (barvičky do aminokyselin opravdu nepatří), zjistíte, že Beef Amino Hydro vychází velice výhodně. Zde totiž platíte pouze čisté aminokyseliny v nejkoncentrovanější formě. POROVNEJTE SI SAMI TYTO ŠPIČKOVÉ HODNOTY ŽIVIN S JINÝMI PRODUKTY:
  BÍLKOVINY: 98 %
SACHARIDY: 1,9 %
TUK: 0,1 % 5) HYDROLYZOVANÉ - NIC LEPŚÍHO NENÍ. Beef Amino Hydro 4000 jsou plně hydrolyzované aminokyseliny, vyrobené z nejkvalitnějšího argentinského hovězího masa. Hydrolyzovaná hovězí bílkovina tvoří 100 % bílkovin v každé tabletě. Žádné další příměsi zde nenajdete. Hydrolyzovaná (předtrávená) bílkovina tvoří vrchol nabídky všech bílkovinných zdrojů. Jednoduše řečeno, mezi bílkovinami nic lepšího není. Podívejte se na „HYDRO“ řadu Extrifit: Amino Hydro 4000, Hydro 77 a popisované Beef Amino Hydro 4000.