Vyhrajte lístky na EVL's Prague Showdown!

Autor: Extrifit

Při příležitosti sponzorského partnerství s nejočekávanějším vrcholem soutěžní sezóny v ČR- soutěží EVL’s Prague Showdown- pro vás máme ojedinělou příležitost, jak získat vstupenku na tento svátek kulturistiky, fitness, crossfitu, strongmanských a mnoha dalších disciplín. Na událost, na které zkrátka nemůže chybět žádný fanda silových sportů.

A nemůže chybět ani na Extrifit Training Day, nejnabitějším semináři v ČR! Protože přesně zde vylosujeme 10 !! vstupenek na tuto soutěž, kde se představí kompletní česká amatérská špička a závodníci z celé Evropy. Samostatnou třešinkou na dortu je samotné klání špičkových profesionálů IFBB v obou kategoriích kulturistiky, kde bude mít Extrifit své zástupce v podobě Tomáše Tabačiara a Tomáše Kašpara. Koňskou dávku motivace dodají slečnám ty nejlepší bikinyfitnessky světa, včetně naší Sabiny Plevákové, která zde absolvuje svůj profesionální debut.

A i když losování o deset vstupenek na EVL’s Prague představuje lákadlo jak hrom, není to zdaleka vše. Pro každého návštěvníka Extrifit Training Day je připraven dárek, ochutnávky nových produktů a další soutěž o produkty zn. Extrifit. Do toho tu máme autogramiádu členů Extrifit Teamu, seminář, Extrifit Girls a vše, co patří k příjemně strávenému nedělnímu odpoledni ve společnosti lidí se stejným zápalem pro stejnou věc.

Takže pokud ještě váháte, neváhejte, zakroužkujte datum 3.9. a ve 14:00 hodin se společně uvidíme ve Fine Fitness, Jindřišská 276, Pardubice. Budeme se na vás těšit.