Vyhlášení soutěže o Extrifit Gely

Autor: Pavel Vacek

Tak jsme si zase jednou vyhlásili soutěž. Nadšeni z vašeho nadšení z nové gelové řady a z probíhající gelománie po sociálních sítích jsme si řekli, že bychom mohli dát něco do frcu. Především něco vrátit těm, jež nezištně a z čiré radosti sdílejí fotky Extrifit gelů v nejrůznějších situacích a podobách.

Vyzbrojeni čirou naivitou radostně očekávajíce skvělé fotky, kde hlavní roli bude hrát náš produkt, jsme vyhlásili soutěž prostou jakýchkoliv pravidel. Vyjma toho, že na fotkách bude zobrazen nějaký Extrifit výrobek z nové gelové řady. Nic víc, nic míň. Našim předpokládaným záměrem bylo, že vyhraje nejlepší, nejoriginálnější, nejvtipnější a nejúžasnější fotka jakkoliv upravená pomocí všelijakých filtrů a jiných elektronických fintiček.

A fintičky ke slovu skutečně přišly. Ne však úplně přesně takové, jaké jsme měli na mysli. Spíš to byly fintičky, které vám sesbírají lajky a připíšou srdíčka, i kdybyste vyfotili dostihového plnokrevníka v řeznické dodávce. A tak se stalo, že u fotky, která má skutečně minimalistické aranžmá, se objevil rekordní počet lajků. Hurá, minimalismus je zase v módě, řeknete si, jenže ouha. Po rozkliknutí lajkujících záhy zjistíte, že je tam sice telefonní seznam Kábulu, ale Pepíků, Mařenek a jiných známějších jmen skutečně pomálu.

Obdobná situace nastává u instagramu, kdy profily s několika stovkami followerů sbírají surreálné několikatisícové počty srdcí. Tady se mají volební komisaři s KLDR ještě hodně co učit.

Není pak divu, že čelíme dílem rozhořčeným, dílem zklamaným reakcím ostatních soutěžících. Ale nemyslím, že je třeba si zoufat. Jak jsme řekli, soutěž byla bez pravidel. Tím jediným pravidlem byl produkt s nejvíce lajky a srdci. Proto vítězí Hell Gel Michala Luchesiho na Facebooku a Regel Kevosaura. V kategorii fotky dle našeho výběru vyhrává parádní pyramida Vojty Urbana. Všechny zúčastněné budeme kontaktovat a ostatním děkujeme za účast. Rozhodně však nemusí být smutní. Jistě bude velmi brzo následovat další soutěž, kde výhra nebude ovlivněna lajky, ale pouze vkusem redakce Extrifit.cz  Není to možná ta nejobjektivnější metoda, ale i systém ententýky dva špalíky vypadá férověji než množství lajků a srdíček. Takže pokud vás naše soutěže baví, a my věříme, že ano, velmi brzy se budete moct realizovat.