Vyhlášení silvestrovské soutěže

Autor: Pavel Vacek

Nesmrdí vám náhodou monitor? Nebo tablet? Ne? Tak bude, protože začnu sebechválou a z té, jak je známo, se line nevábná vůně. Měl jsem prostě dobrý nápad, za který sice mohla neutěšená bída televizní a jiné zábavy, ale to se už zase tak moc nepočítá. Jenže dobrý nápad je k ničemu bez dobrého provedení a dobrého ohlasu. A o to jste se přičinili pro změn zase vy. A za to vám rozhodně díky. Jak je u Extrifitu zvykem, dobrá práce se má odměnit. Proto jsme se rozhodli, že z původně avizovaných 3 odměn se to rozšíří na 5 a to především proto, že jste udělali velkou radost panu majiteli Mgr. Nádvorníkovi, který se zaujetím sledoval vaše příspěvky a taky především proto, že těch příspěvků přišlo neuvěřitelně hodně. Přesně 46!  A to nepočítám ty nejšílenější kousky, které jsme ani nezveřejnili.

Přišly totiž neuvěřitelný věci. Některé strašně vtipné, některé míň, jiné vůbec, ale zase o to zajímavější, jiní fanoušci pro jistotu švihli do soutěže jenom něco, co mělo souvislost s produkty a jiní se prostě chtěli jenom pobavit. A jak se zdá, bavili jsme se všichni. Náramně.  A i když byly některé příspěvky trochu na hraně, nebo spíš už za ní, většina těch rozumnějších lidí to vzala s nadhledem a nespojovala oficiální linii firmy s konkrétními příspěvky soutěžících.

Vybrat ty nejlepší, bylo vážně těžké. Osobně se mi hodně líbily i ty fotky, které však kdovíjakou legrací nebyly. To je příklad těch „feťáckých“ fotek, skvělého silvestrovského přání a grafity Vojty Koritenského. Ten si ostatně užil svoje, protože když se objevila koláž, kraloval v ní Vojta. Koneckonců z pěti oceněných fotek figuroval hned ve třech.

Takže pojďme konečně k tomu, na co tu všichni čekáme. K vyhodnocení soutěže. Dobré je, že nešlo o pořadí. Šlo o to, vybrat ty nejlepší fotky, které nás pobavily nejvíc a proto vy, kteří rádi vyhráváte, nebuďte smutní, že vás jmenuju jako poslední a nebuďte ješitní, když tomu bude naopak. Je to totiž úplně jedno.

Jedním z posledních příspěvků do soutěže byla trochu zlomyslná fotomontáž Kuby Altmana. A vy jste se mohli potrhat. Taky trochu zlomyslně. Inu, co čekat od národa, kde anketu největšího Čecha vyhraje fiktivní neexistující osoba. Ale to je v pořádku. Češi mají rádi humor, dokáží si udělat srandu sami ze sebe a dokáže to i Extrifit. Ostatně, není většího vtipu, než že by Vojta užíval Nutrend. A Kuba dostane kloudný suplement, aby ho ty roupy přešli.

Vojta v další roli příspěvku od Barušeho Hrušky. Tentokrát v roli kanibala. Jeho současná offseason forma ho u vás zřejmě předurčila k roli Otesánka, protože příspěvků, kde Vojta sežere úplně všechno, se objevilo mnohem víc. Tentokrát si chtěl pochutnat na malé holčičce, které se jen tak mimochodem jmenuje Valentýnka Vacková a jsem docela rád, že tenhle smyšlený mentální atak ustála. Je totiž moje a cena za fotku je pro změnu Barušeho.

No a Vojta do třetice. Tentokrát se na vkladu do soutěže od Jirky Lichého musel popasovat s konkurencí v podobě vypjatého a pevného hrudníku jeho teamové kolegyně Sabiny Plevákové. Jak to dopadlo, se můžete podívat v tomhle podařeném fotopříběhu. Fakt je ten, že pevný kozy mají oba, byť jsem bohužel šahal jenom na ty Vojtovi. A Jirka má pro změnu cenu, kterou si vybere.

A aby to Sabině nebylo líto, zaúřadovala hned v dalším oceněném příspěvku. Tentokrát od Marka Drobného. Původně jsem si myslel, že Sabinu olizuje sýr, ale v diskusi jsem dostal ihned vyčiněno, že to není sýr, ale houba. A tak jsem si dal závazek, že budu v roce 2016 více sledovat Disney Channel, abych se přece jen více přiblížil našim fanouškům. Takže sorry. Mimochodem, kdo by chtěl být houbou? A kdo by chtěl cenu, jakou dostane Marek?

A kdo si dal včera AlcoNox? Tohle byla bomba! Jestli jsem u něčeho málem spadnul ze židle, bylo to u příspěvku Petra Záleského, který se s tím opravdu vyblbnul. Takhle vtipnou parodii už jsem dlouho neviděl. A taky jsem neviděl takhle zdařilou fotomontáž, takže si budeme muset dát na Petra trochu pozor. Prozatím ho zkusíme uplatit nějakou cenou…

Výherce budeme kontaktovat, ale pokud by se nemohli dočkat, můžou nám napsat sami zase do zpráv s jejich výběrem a adresou, na kterou to chtějí poslat. Výherci si mohou vybrat mezi Agrezzem, Aminofree peptides a kilovkou CFM nebo High80 v některé z nových příchutí.

Všem ostatním děkuji za příspěvky a za vaše fotky do soutěže. Byli jste skvělí a prostoru pro vaše nápady a šancí na další výhry bude v soutěžích roku 2016 ještě dost a dost. Prozatím vám přeji úspěšný vstup do roku 2016 a mnoho úspěchů jak v osobním, tak sportovním a pracovním životě.