Vybrané dívky pro konkurz na Extrifit Girls

Autor: Pavel Vacek

Nejdříve mi dovolte krátkou rekapitulaci. Ve středu jsme zveřejnili článek s oznámením, že zakládáme Promo team nazvaný Extrifit Girls. V podstatě jde o Team hostesek, které nás budou provázet po chystaných akcích. Rozhodně jsme se nepoptávali po dívkách na sponzoring. Předpokladem bylo, že nebudeme dělat žádné vyřazovací předkolo a že v klidu a pokoji dokráčíme ke konkurzu v počtu cca 50- ti děvčat. Leč, krutě jsem se zmýlil. Během necelého týdne nám do zpráv na FCB přišlo stěží uvěřitelných 83 zpráv s vašimi fotkami a vyjádřenou touhou stát se naší Extrifit Girl. A to prosím ještě nemluvím o nezařazených dámách, jejichž sebevědomí značně převyšovalo jejich tělesné předpoklady a nebyly zařazeny. Samotný sraz ve stále se zvyšujícím počtu, by už pak byl skutečným problémem a chtě, nechtě, museli jsme „facebookový konkurz“ ukončit a provést jakýsi „předvýběr“, jakkoliv jsme avizovali, že se konat nebude a kde jsme vybrali polovinu soutěžících. A byl to sakra těžký výběr.  Přesto jsme nesmírně vděčni za váš zájem o spolupráci s naší značkou a touhu stát se naší Extrifit Girl. Obrovsky si toho ceníme a váš zájem nás zaskočil a potěšil zároveň.

A teď již kousněme do toho kyselého jablka. Zcela jistě se mnoho děvčat bude cítit ublíženě, budou argumentovat počtem lajků a pro mnoho z nich bude výběr nespravedlivý. A jistě mnoho z nich bude mít pravdu. Přesto, jak jsme avizovali, počet lajků byl určitým vodítkem, nikoliv rozhodujícím faktorem. Do užšího výběru pozvaných děvčat jsme zvolili dívky, které poslaly vhodnější fotku, které jsou fotogeničtější, které nás, byť i detailem, více zaujaly, dívky, o kterých z historie jejich objednávek víme, že to jsou kované Extrifiťačky. Rozhodně ten výběr není výběrem slečen s největšími svaly, nejhlubším břichem a nejlepším vyrýsováním. O to nám teď nešlo.

 

Co tedy chceme a co nás bude zajímat na konkurzu?

Psát v době politicky korektního vyjadřování o co nám přesně jde, je téměř mise imposibilní. A proto poprosím všechny feministky, aby odvrátily zrak a šly vypracovat nějakou tabulku genderové vyváženosti. Požádám všechny lidskoprávní aktivisty o upnutí všech sil na vyřešení míru na Blízkém východě a strážce veřejné morálky upozorňuji na nuda pláže ve Východním Německu, které by neměly uniknout jejich pozornostiStánek Extrifit na velkých akcích je totiž cirkusem, obležený našimi fanoušky, což jsou mladí cílevědomí mladí lidé, kteří si zároveň neodpírají krásy života. Mají rádi kvalitní produkty, které jim předvede kvalitní borec, nebo hosteska s kvalitní zadnicí. Poskytujeme zážitek ze setkání s těmi nejlepšími borci, nejlepšími fitnesskami a nejvstřícnějším doprovodem. Chceme proto živé dívky, které se budou rády a maximálně ochotně fotit s našimi fandy. Chceme děvčata, která se nebudou stydět, tak trochu exhibicionistické typy s pracovní morálkou, pro které bude mnohem větší motivací být součástí značky Extrifit než samotný výdělek. Chceme, aby návštěvníci našich aktivit měli z toho všeho hlavu zamotanou jak z centrifugy.

 Pro naše akce používáme oblečení od šatů, přes legíny s tričkem až po krátké, nohavičkové kalhotky (viz. foto Sabiny Plevakové) A právě v tom vás budeme chtít vidět na konkurzu, neboť právě to nemilosrdně odhalí vaše nedostatky. (Anebo přednosti) Na vršek si vemte Top opět podobný tomu na ilustrační fotce. Pokud nemáte tyhle elastické kalhotky, nic se neděje, kupte si nějaké obyčejné nohavičkové.

Mnoho z vás nám psalo, že mají zkušenosti z hostess a podobných akcí. V tuto chvíli je vám ovšem jasné, že stánek Extrifit je trochu větší divočina, než podávání welcome drinku ve slušivém kostýmku. Možná si teď říkáte, že to není úplně pro vás. A možná by to pro vás bylo, ale rysy vašeho přítele po přečtení článku povážlivě ztvrdly, tvář nabrala nepřirozeně zarudlou barvu a jeho ruce svírají váš krk mnohem silněji, než by vám bylo příjemné. Zkrátka, pokud si vaší účast rozmyslíte, nic se neděje. Požádám vás ale, abyste nás naprosto stroze informovaly o tom, že se konkurzu nezúčastníte. V tomto případě bychom informovali zájemkyně, které se nedostaly do finálního výběru a dali šanci jim.

Koho zveme na konkurz a co s sebou?

Všechny slečny, které se vidí ve fotogalerii vámi poslaných fotek, jsou zvány na konkurz na Extrifit Girls, který se uskuteční dne 27. 8. od 14 hod v Extrifit Gymu, v Hradci Králové, Svitavská 1814/2. Konkurz bude od 14 hod

S sebou si vemte zmíněný "úbor" (nohavičkové kalhotky a Top) Boty, lodičky, střevíce, to nechám na vašem uvážení. Dále pak minimum znalostí o Extrifitu a hlavně dobrou náladu. Přijeďte ideálně v legínách, případně v oblečení, které dá vyniknout vaší sportovní postavě.

Na oplátku dostanou všechny uchazečky svých pět minut slávy ve sledovaném dokumentu On The Top a v reportáži na Extrifit.cz, také dárky od společnosti Extrifit a exhibici Vojty Koritenského. Ten bude společně s Tomáše Kašparem a užším managementem společnosti Extrifit vybírat mezi uchazečkami o post na Extrifit Girls. Pokud si budete chtít zacvičit ve vyhlášeném Extrifit Gymu, není problém, avšak vstup do posilovny si již hradíte samy.

Nakonec vám snad jen popřeji, abyste se nepřehlédly ve fotogalerii pozvaných děvčat, abyste se povznesly nad tím, pokud se tam skutečně nenajdete a pokud ano, budeme se velmi těšit na setkání s vámi.