Ilustrační výrazy profíků pro páteční večer.

Autor: Pavel Vacek
Tak nám začíná víkend a mnoho z vás se již připravuje na vír nočních událostí. Vzhledem k tomu, že po nekoordinované konzumaci alkoholu, dost těžko můžete zrevidovat svůj intelektuální výraz ve tváři. Rozhodli jsme se zde v redakci vám trochu přiblížit, jak to taky může dopadnout.

Phill Heath vám jasně demonstruje začátek večírku, kdy je ještě všechno docela bezva. Jasně, Jay Cutler má v zásobičce něco čmoudivějšího, smradlavějšího, ale zase o chlup veselejšího. Arnie, jako správný leader se s tím nemazlí a sfoukne to komplet.

No a pak se rozjede zábava. Tedy, rozuměj, spíš vaše libido. Nastal tedy čas výběru. Dexter má trochu slabší výhled, zato Jay se evidentně usídlil pod schody do prvního patra a na svůj flek by mohl prodávat extra lístky. Bohužel, jak je známo, kulturisti jsou fouňové, takže to maj holky těžký. Pokud to má o tři kila navíc, tak nebrat, že jo, Ronnie? Jenže oni moc dobře vědí, že musí vytrvat. Ve finále je to totiž stejně jedno, drtivá většina kultíků je tak nadržená, že laťka v průběhu večera musí chtě nechtě níž a níž, až nakonec budete čumět na každou sukni zhruba tak jako Marcus.

Tudíž se vydáte na lov, bába hnusná nehnusná a skončí to jako vždycky. Nějakou bitkou s podobně nadrženým ochechulou. Pořádně si teda prohlídněte všechny možný druhy kravat, protože takový šikovný přiškrtěníčko je k nezaplacení. Sok si na chvilku usne a až zase přijde k životu, tak je většinou krotkej jak beránek. A kdyby ne, vyceňte na něj trochu zuby. Jo správně, zakřeňte se podobně, jako to předvádíte každý den na tréninku. To pak přejde humor úplně všechny. P.S. Pokud natrefíte na podobný zjev s permanentním výrazem polodementa, berte nohy na ramena, i kdyby chodil s královnou večera. Tady je totiž všechna taktika marná, neboť jakákoliv vaše strategie nemá šanci zasáhnout potřebný mozkový lalok v soupeřově kebuli. I takto mohou vypadat emoce hardcore bodybuildera..