Vojta Koritenský na Body Power 2015- příjezd

Autor: Pavel Vacek

Jak už od rána můžete sledovat na našem facebooku, Vojta se společně s redakcí Extrifit.cz v mém zastoupení a kamarádem Lukášem Veselým, vydal bojovat o další body do profesionálního žebříčku profesionálů do 212 lbs na soutěž Body Power 2015.

Ne, že by se nám zrovna chtělo být ve 4 hodiny ráno na letišti, ale do Birminghamu, sídla proslulého Temple Gymu to zrovna nijak bezvadně nelítá. Ale co, alespoň bude mít Vojta více prostoru pro závěrečné cukrování. Takže jsme jeli po páse, čekali a pospávali, pak letěli nejdřív do Frankfurtu, jeli na mnohem delším páse a ještě déle čekali.

A potom už přišel konečně let z Frankfurtu do Birminghamu, který svými turbulencemi předznamenal menší nepohodu, která následovala v Anglii. Vyrážet z celkem příjemných slunečních 15 stupňů a dorazit do deštivých, typicky anglických stupňů šesti není nic moc. Ale náladu nám postupně zlepšily hned tři věci. Tou první věcí bylo setkání s Jay Cutlerem, které dávalo tušit, že přidružené Body Power Expo asi nebude jen nějaká místní výstavka podomních prodejců, ale mohlo by se jednat o solidní akci s ještě solidnější účastí. Ta druhá věc byla obrovská ochota místního fandy Vojty Marcela Zavřela, který momentálně přebývá již tři roky v Anglii a který se nám nezištně nabídl, že nás odveze z letiště do hotelu v Solihollu. A ta třetí? Tou třetí věcí, která nás neplňuje optimismem je gradující forma Vojty. Momentálně se můžete podívat akorát na fotky z koupelny hotelového pokoje, ale další fotky vám přineseme ještě dnes po prezentaci závodníků.

Tak zatím a sledujte nás.  Budeme dávat info.