Věrnost se vyplácí!

Autor: Pavel Vacek

NABÍDKA UVEDENÁ V ČLÁNKU JIŽ NEPLATÍ A BYLA NAHRAZENA NOVÝM BONUSOVÝM PROGRAMEM.


Znáte ty věrnostní programy. Kam se vrtnu, tam mi nabízejí nějakou kartičku. Čepuju benzín, cpou mi body, kupuju granule pro psa, cpou mi věrnostní kartu. Jdu do banky a vybafne na mě předschválený úvěr. Všude na mě číhá sleva a výhoda.
Mám tolik slevových a věrnostních kartiček, že bych s nima mohl ukočírovat celou Champions league. Problém je, že je mám vždycky někde zašantročený. Takže pokaždé, když už bych chtěl využít nějaký ten věrnostní bonus, tak na žádost prodavačky o předložení kartičky začnu zběsile přehrabovat peněženku, přičemž ze mě samozřejmě začnou padat papírky, ústřižky složenek, jiné karty, dokumenty, prostě všechen ten bordel co v peněžence mám. Což logicky způsobí frontu nevrlých a pospíchajících zákazníků. V tomto momentu okamžitě vzdávám svou snahu o ušetření čtyř korun a s provinile-přitroublým výrazem se snažím prodejní cyklus co nejrychleji ukončit. Sleva nesleva. baner-eshop.gif
I my, Extrifit.cz nabízíme věrnostní program. Ale k němu nepotřebujete vůbec nic. Nemusíte nikde nic vyplňovat navíc, nevyhlížíte pošťáka s žádnou plastovou plackou a nedělíte se o bakterie plodnou propiskou s triliónem lidí před vámi.

Ne, nic takového po vás fakt nechceme. Vy pouze objednáváte to, co zrovna sami chcete. Nic víc.

Náš věrnostní program se skrývá v bonusu za pátou objednávku. A pátá objednávka funguje!

Jde o to, že v momentě, kdy učiníte svou pátou objednávku, tak si prostě a jednoduše napíšete do poznámek o nějaké další zboží. A toto zboží je vám dodáno zcela zdarma! A nemusí to být jenom jeden výrobek. Může jich být dokonce několik v souhrnné hodnotě 1590,- Kč.

Co je ovšem vážně skvělé, je to, že se tyto páté objednávky vztahují i na zboží, které je v akci. Takže si k minimálně 30% slevě na zboží můžete započítat úplně v klidu další slevu v podobě výrobků zadarmo! A další pecka. Tato akce není časově limitována. Tímto jsme mysleli především na naše mladé zákazníky. Příklad: Máte brigádu, vyděláte prašule a nakupujete. Brigáda skončila, vy na suchu a číháte na nějakou slabou rodičovskou chvilku. Jako je třeba zjihlost vašich živitelů v předvánočním čase. Prostě nemusíte se bát. Pokud vy budete věrni nám, my budeme věrni zase vám. Jde o to, že ať uděláte pět objednávek za měsíc, nebo za dva roky, je to jedno, my tady s naším bonusem pro vás budeme stále čekat.

Přesvědčte se sami, že tohle tvrzení platí a přidejte se k již více než šesti stům spokojených zákazníků našeho e-shopu, kteří obdrželi, nebo pravidelně využívají tohoto bonusu při páté objednávce. 384780_1987191014358_1680793477_1405593_901646027_n.jpg