Vánoční soutěž Extrifit

Autor: Pavel Vacek

Když už se nám blíží ten konec roku, udělejme si jeho malé shrnutí. Po celý rok 2014 probíhaly soutěže na naší oficiální facebookové stránce Extrifit.cz, které se většinou vztahovaly k nějakým právě aktuálním událostem. Takže proč si neudělat soutěž, která by to tak nějak zrekapitulovala, že?  

Tentokrát ale žádná druhá, nebo třetí místa nebudou. Budou jenom ta první! Dokonce bych to možná ani nenazval soutěží, byť všechny obdarovat nelze. Spíš než soutěž bych to označil jako poděkování vám, našim fanouškům za projevenou přízeň, kterou nám soustavně projevujete, za vaší oddanost značce Extrifit a taky za to, že společně utváříte profil a charakter značky Extrifit.  

A jaký vlastně je? Tak trochu jako vy. Extrifit je mladý, moderní, dynamický, sebevědomý a cílevědomý. A taky je pro každou „špatnost“, zábavu a legraci, jakkoliv může být kolikrát na hraně a kontroverzní.  

A proto si vzpomeňme, jaké zbraně jste vytáhli v soutěžích roku 2014. Zástupy vlastních fanoušků, polosvlečené přítelkyně, děcka, kérky Extrifitu pravé i falešné, fotky vtipné, kontroverzní i agresívní vůči konkurenci, zkrátka, dělali jste vše proto, abyste vyhráli. A to je dobře, to se cení.

Proto rozdáme tentokrát rovnou 5 kilových proteinů CFM 80 dle nejrůznějších kritérií.  

Dáme protein za fotku s největším počtem lajků. To pokaždé zvedlo spoustu emocí a protestů u ostatních, neboť se vždy přihlásil někdo s brutální fanpage za zády. No tak teď si to můžou různí virálisti rozdat mezi sebou. Borci s youtubovými odběry, sdíleči addmefastů, admini Fanpage stránek, pojďte do battlu a ukažte, kdo má jaké fandy a jak je dokážete zmobilizovat. A pokud nasbíráte přes 2000 liků, dáme velkou dózu.  

Dáme protein nejvtipnější fotce. Některé vaše fotky nás fakt rozesmály. Máme rádi humor a dokážeme ho ocenit. Zkuste něco vymyslet, abychom se mohli společně zařehtat.  

Dáme protein tomu nejoddanějšímu fanouškovi Extrifitu. Jak nás přesvědčíte, je jenom na vás. Ale v uplynulých soutěžích jsme viděli úchvatné kolekce triček, náramků, úplné hradby z dóz atd..  

Dáme protein za zajímavou fotku s Vánočně-extrifiťáckou atmosférou. To abychom zachovali cyklus soutěží vztahujících se k aktuálním událostem. A taky se můžete pochlubit, co jste od nás dostali ve vánoční akci.  

Dáme protein za nejvíc sexy fotku. Máme v živé paměti excelentní zadečky vašich přítelkyň, zrovna tak jako po čertech hluboké výstřihy v Extrifit tričkách. Zároveň to bude kategorie, kde dáme výherci/výherkyni vybrat alternativu k CFM, pokud by se jí zrovna protein nehodil. Takové BCAA Instant jsou mezi dívkami dost oblíbené. A kdo ví, třeba zrovna najdeme další hostesku na naše akce.

 Samozřejmě snad ani nemusím dodávat, že každá z těchto fotek musí mít nějakou spojitost s Extrifitem.  A to se skutečnými prudukty, nikoliv fotomontážemi. Když se vám povede kousek, který obsáhne několik kategorií naráz, máte možnost vyhrát těch proteinů víc.  

Je vám doufám jasné, že tohle se bude rozhodovat jen velmi těžko, že? Nebuďte proto na nás naštvaní, když zrovna vy nevyhrajete. Jak asi tušíte, tohle aktuální kolo je především o zábavě. My totiž víme, že náš typický zákazník už Vánoce zase až tak moc neprožívá a svůj čas o Vánočních prázdninách tráví mnohem raději v posilovně, než v rodinném kruhu. Takže si to pojďme, ne úplně svátečně, zpestřit.  

Fotky posílejte do zpráv na facebookový profil Extrifit.cz My je budeme postupně vkládat do speciálního alba, kde pak budou všechny pohromadě (mimochodem, váš bezvadný nápad)  

Začínáme právě teď a končit budeme v Neděli o půlnoci. V pondělí vyhlásíme vítěze a rok 2015 už můžete začít s Extrifitem. To je totiž ten nejlepší způsob, jak do roku 2015 vkročit.   Šťastné a Veselé.