Tomáš Kašpar- Semifinále

Autor: Pavel Vacek

Máme za sebou sobotní semifinále a v něm první vystoupení Tomáše Kašpara na Ben Weider Diamond Cup.
Jak už jsme avizovali před odletem do Řecka, hlavním cílem tohoto výletu je absolutní vítězství na této soutěži a z toho plynoucí nárok na získání profi karty IFBB. A dnešní semifinále nám napovědělo, že tento cíl je velmi reálný a dá se říct, na dosah.

Nejvážnějším soupeřem se zdá být Marcus Hope (na fotkách vedle Tomáše) z Německa, který též velmi halasně oznamoval stejné pohnutky k účasti zde. Pokud se na souboj podíváme co nejobjektivnějším pohledem (a je to v mé pozici velmi těžké), tak bych snad mohl říct, že Marcus Hope konkuruje Tomášovi snad v jediné póza a to Double biceps zpředu. Jinak nedosahuje vyrýsování a ani objemů Tomáše Kašpara. Na druhou stranu jeho ztráta na Toma není zase nijak výrazná.
Tomáš vlivem nízké teploty v hale (venku je kupodivu tepleji) ztratil svou pověstnou vaskularitu a zdá se, že není plně docukrován a jeho svaly působí trochu ploše. Přesto je objemnější, širší a tvrdší.

Finále soutěže je naplánováno až na zítřek a to může být zase všechno jinak.

Bohužel, máme zde nějaké technické potíže, a tak nemůžeme přidat více fotografií. Vše vám ovšem nahradíme v průběhu týdne.
IMG_1445 IMG_1448 IMG_1447 IMG_1449