Tomáš Kašpar po operaci!

Autor: Pavel Vacek

Nejprve omluvte absenci lékařských termínů v textu. Informace máme zprostředkované přímo od Tomáše Kašpara. O co tedy jde? 

Jak se návštěvníci Extrifit Training Day dozvěděli přímo od Tomáše, zdravotní komplikace vznikly zhruba před měsícem, kdy se Tomáš udeřil do hlavy. Jakkoliv to může znít komicky, tento úder způsobil Tomášovi poměrně nepříjemné a vleklé zranění, kdy došlo k přerušení přerušení povrchové žilky na spánkové části lebky a od té doby prakticky neustalo krvácení do podkoží v této oblasti. Bohužel, toto neustálé hromadění se krve dalo příčinu vzniku obrovským a bolestivým boulím na hlavě, k jejichž odstranění muselo dojít až ke zmíněnému chirurgickému zákroku a několikadenní rekonvalescenci. V tuto chvíli však máme informace o úspěšně provedém zákroku, odstranění koplikací a brzkém zapojení do tréninku.   

Tyto komplikace pro Tomáše určitě nebudou překážkou pro jeho profesionální debut na EVL\'s Prague 2014! Forma až doposud gradovala, neboť Tomáš i přes silné bolesti hlavy nepolevoval ani v tréninku ani v dietě s cílem postavit se mezi nejlepší profesionály v co nejlepší formě. Tomáš je srdcař a bojovník a i přes několikadenní výpadek se opět vrhne do plného tréninku a rozhodně nenechá nic náhodě. To samé platí o dietním režimu, kdy se na nemocničním lůžku momentálně stravuje především pomocí doplňků výživy.    

Za Extrifit věříme v jeho rychlé zapojení do tréninku, doufáme v nulové komplikace a těšíme se na jeho profesionální debut v Praze.