Tomáš Kašpar a Milan Obořil odpovídají v on-line poradně.

Autor: Pavel Vacek

Jak jste si jistě všimli, naše on-line poradna je skutečně hodně využívána.

On-line poradna je zřízena pro vás, zákazníky značky Extrifit, abyste k našim výrobkům dostali také co nejlepší servis a poradenskou službu. Je pro nás nesmírně důležité, aby se naše výrobky používali co nejefektivněji a vaše výsledky byly pokud možno co nejlepší.

Právě proto jsme pro vás připravili další službu. Odpovídat budou na vaše dotazy naši dva elitní závodníci Tomáš Kašpar a Milan Obořil.

Tomáš Kašpar, novopečený profesionál IFBB, bude odpovídat na vaše otázky každé pondělí. Stačí v kterékoliv pondělí napsat kdykoliv do on-line poradny váš dotaz a Tomáš na něj v průběhu dne odpoví. Primárně se bude věnovat vašim tréninkovým dotazům, vhodnému užívání doplňků, ale jistě vám rád poví o svých vlastních zkušenostech s užíváním doplňků, dietou a tréninkem, případně soutěžních plánech.
  Milan Obořil, Mistr světa juniorů v klasické kulturistice, je věkově blízký našemu velkému okruhu zákazníků a proto se dokáže dobře vcítit do problémů spojených se skloubením cvičení se školou, financemi, vhodným jídelníčkem atd.. Zároveň má dostatečné výsledky na to, aby jeho rady byly dostatečně fundované a měly reálnou podporu v rostoucí výkonnosti. Milan Obořil se vám bude věnovat každou sobotu a vyzkoušet se ho můžete již tento víkend. Stačí opět napsat váš dotaz do on-line poradny a Milan vám automaticky během soboty odpoví.

Věříme, že oba tito vynikající sportovci vnesou nové náhledy na vaše dotazy, podělí se o své vlastní zkušenosti a to vše můžete využít pro váš vlastní výkonnostní růst. IMGL3816 1230017_618115848232450_222855587_n