SVĚTOVÝ NO HELL GEL - PŘÍMO Z PEKLA PRO VAŠE SVALY !

Autor: Pavel Vacek
Hell NO Gel   UŽ JE TO TADY ! Společnost Extrifit představuje revoluční NO preparát Hell NO Gel - světovou novinku pro růst svalů a jejich silné prokrvení (produkci NO - oxidu dusnatého) a pro silnou stimulaci k výkonu.

Hell NO Gel je špičkový, legální, dokonale vstřebatelný a bleskově se uvolňující prostředek k napumpování svalů při zátěži a k jejich zásobení živinami. Přímým důsledkem těchto procesů je rychlý růst svalové hmoty. Hell NO Gel je unikátní výrobek, maximálně stimulující prokrvení svalů při výkonu a produkující a uvolňující NO (oxid dusnatý). Současně silně stimuluje k extrémně tvrdému tréninku. Vývoj tohoto produktu testovali kulturisté Extrifit týmu Petr Března - mistr ČR a druhý vicemistr Arnold Classic, Slavoj Bednář - dvojnásobný mistr Rakouska a Vojtěch Koritenský - trojnásobný mistr ČR a dvojnásobný mistr světa.
S tímto novým suplementem na bázi gelu, který je určen k okamžité konzumaci, zažijete už po několika minutách po požití velmi příjemné mravenčení v oblasti šíje, zad a zátylku a pocítíte velikou chuť na intenzivní trénink. Jakmile pak začnete cvičit, Hell NO Gel bude Vaše svaly \"nafukovat\" už po několika opakováních a okamžitě způsobí silné proudění krve do pracujících svalů.

Žádná příprava, žádné mixování - vše je hotové. To, co Vás zaujme a nadchne už při prvním kontaktu s produktem Hell NO Gel (pekelný NO gel) je to, že:

  • je hotový
  • v jednorázovém sáčku
  • žádné mixování
  • vůbec nepotřebujete šejkr
  • v sáčku je hotová dávka
  • Extrifit tak uvádí ve světové premiéře první NO produkt ve formě hotového gelu
  • vezmete si s sebou na cesty tolik jednorázových sáčků, kolik potřebujete
  • sáček si jen dáte do kapsy a odcházíte na trénink
  • žádné prášení po kuchyni
  • žádné odsypávání z dózy
  • žádné polykání tablet s malým množstvím účinných látek
  • žádné vážení či odměřování dávky
  • jen utrhnete růžek a \"vysajete\" obsah sáčku - toť vše a hotovo
  • špičková a nejvyšší možná vstřebatelnost - kterou zajišťuje unikátní forma gelu
  • dávka až na 2 měsíce (až 30 tréninků)
Základní charakteristika výrobku Hell NO Gel:Hell NO Gel je přípravek určený pro stimulaci silového výkonu, intenzity tréninku a maximálního napumpování svalů. Při použití výrobku Hell NO Gel budete mít na trénink více energie a i po tréninku bude sval lépe zásoben živinami, což podpoří proces regenerace a nárůst svalové hmoty. Hell NO Gel je stimulantem produkce NO, tedy oxidu dusnatého. Stimulace produkce NO je dosaženo unikátní kombinací účinných látek, především argininu alfaketoglutarát, citrulinu a beta alaninu (neesenciální aminokyselina, která podporuje tvorbu karnosinu ve svalové tkáni). Dále Hell NO Gel obsahuje tři formy kreatinu, trikreatin malát, kreatin ethylester, kreatin monohydrát (pomáhá vytvářet vyšší zásoby ATP ve svalu, čímž zajišťuje více energie pro vyšší výkon a podporuje nárůst svalové hmoty), dále větvené aminokyseliny leucin, isoleucin a valin, které chrání svalovou hmotu při náročném tréninku, a aminokyselinu glutamin alfaketoglutarát AKG (neesenciální aminokyselina, která je bohatě zastoupena ve svalové tkáni, při intenzivním tréninku dochází k vyšší spotřebě glutaminu ve svalu, proto je při náročném výkonu a snaze o nárůst svalové hmoty nutná jeho suplementace). Taurin, tyrosin, kofein a extrakt ze zeleného čaje jsou látky se stimulačním účinkem, které podpoří intenzitu Vašeho tréninku. Přípravek má formu gelu, který se výborně vstřebává, a navíc je prakticky dávkován v jednorázových sáčcích.  
Proč má Hell NO Gel toto složení:Poohlédnete-li se po NO výrobcích na trhu, zjistíte, že \"svalová pumpa\" či \"NO\" si říkají i takové výrobky, které obsahují jen 1 či 2 aminokyseliny (nejčastěji jen A-AKG, případně plus kreatinová forma), což je dosti nedostačující (a nefunkční). Příklad z motorismu: automobil na jednom kole jezdí dosti nestabilně, o trošku lepší by to bylo na kolech dvou, ale i to nic moc. My jsme se rozhodli vytvořit maximálně nadupané Lamborghini, řádně a stabilně opřené na širokých pneumatikách Pirelli F1 a s nadupaným motorem QUADRO Action. Hell NO Gel má logiku a promyšlené složení, kde nic není nahodilé a má své vědecké opodstatnění.

Produkci NO jsme rozložili na 4 fúze, které se vzájemně ovlivňují a jedna popohání druhou. Rozjezd je bleskový, zrychlení okamžité. Katalyzátor citrulin urychluje vzájemnou reakci. Nad tím vším dohlíží BCAA chránící svalovou hmotu před devastací a \"zavařením\". Výše uvedená rovnice je totiž také endotermickou reakcí (vzniká vnitřní teplo).

  1 kolo = kreatinový matrix
  2.kolo = argininová fúzující složka
  3.kolo = kreatin fosfátová báze
  4.kolo = větvené aminokyseliny a glutamin AKG
  katalyzátor: citrulin
  motor: energetický a mentální neurostransmitérní komplex

Hell NO Gel - neskrývá se za neprůhlednými formulemi:U většiny NO produktů nenaleznete ani názvy látek obsažených ve výrobku, ani jejich přesné množství v 1 dávce nebo ve 100 gramech. Obvykle čtete jen tajemné formule jako: \"patentovaná složka\", \"pumpovací matrix\" a podobná hesla zakrývající skutečné složení. Hell NO Gel neobsahuje ani obrovské množství naprosto zbytečných ingrediencí, které nemají v NO produktu žádné logické opodstatnění a jejichž obsah je v takových produktech tak titěrný, že nemá na funkčnost výrobku ani ten nejmenší vliv. Nenechte se zlákat dlouhým výčtem složek. Většina je jich k ničemu. Hell NO Gel je naprosto transparentní a Vy přesně víte, kolik které látky konzumujete.


VÍCE INFORMACÍ NAJDETE V POPISU PRODUKTU, ZDE 6.jpg