Steak v tabletách: Beef Amino Hydro 4000

Steak v tabletách: Beef Amino Hydro 4000

Pavel Vacek | 12. 11. 2015

Hydrolyzované aminokyseliny z masa argentinských krav !

„Ti američtí kulturisté mají stejně život!“ Říkáte si při listování tlustými časopisy o profesionální kulturistice. Na každé druhé stránce obrázky ohromných chlapů u grilu s obřím steakem. To se jim to roste. Celý rok parádní podmínky. Od rána do večera sluníčko, obrovské posilovny, obchoďáky narvané čistými potravinami, nepřeberně druhů hovězí svíčkové, celý samostatný regál masa z nejlepších argentinských krav, padesát variant každé kulturistické potraviny… Atmosféra tam prostě dýchá kulturistikou. Každý, kdo přičichl k činkám a touží být jako ti borci z Flexu či Muscular Developmentu, by byl nadšen a ohromen. Být mezi profíky a zažít to na vlastní kůži, je pro nás, „nakažené železem“ jako sen. Ty obrázky velkých chlapů u sporáku s hovězí flákotou jsou fakt paráda a přiznejte si, že se občas snažíte je napodobovat. Talíř masa, kloudná obloha, šejkr s koktejlem, hromada zeleniny, hrst amin, pořádný pohár džusu, mísa obilovin… K tomu pěkně tvrdý trénink, intenzita na maximum a teď to musí růst!

Extrifit® spolupracuje s Američany a je značkou, která pro Vás v Americe hledá to nejlepší, co v oblasti vývoje suplementů pro kulturisty dokáží vytvořit. Enzymaticky hydrolyzované bílkovinné zdroje od Extrifitu se staly doslova šlágrem. Předtrávený protein HYDRO 77 a předtrávené syrovátkové aminokyseliny AMINO HYDRO 4000 si získaly obrovskou oblibu díky své perfektní stravitelnosti a dokonalé využitelnosti svalovými buňkami.

A minulý týden se řada „HYDRO“ od Extrifitu rozrostla o naprosto unikátní produkt a světovou novinku: BEEF AMINO HYDRO 4000! Hydrolyzované, farmaceuticky čisté aminokyseliny z nejkvalitnějšího hovězího masa na světě a s bezkonkurenčním obsahem 98 % (!) bílkovin. Zdrojem pro výrobu BEEF AMINO HYDRO 4000 je totiž maso z argentinských krav. A právě kvůli aminokyselinám hovězí steaky jíte. Vy i američtí profíci!


Tento výňatek článku byl převzat z abcgastro.cz:

 „Zvláštností jihoamerických chovů oproti intenzivním chovům v Evropě je, že všichni býci určení na výkrm jsou kastrovaní. Jihoamerické hovězí pochází tedy převážně z volků. Po kastraci v raném věku jsou volci po osmi měsících odstaveni a chováni po dobu dvou let na volných pastvinách. V případě jihoamerického skotu je tedy možno hovořit o vpravdě ekologickém chovu, který si v Evropě, až na určité výjimky, nemůžeme dovolit. Hovězí skot není dokrmován živočišnými odpady, neaplikují se mu žádné růstové hormony ani veterinární farmaka! Roste v téměř dokonalém přírodním prostředí, což se samozřejmě projeví i na kvalitě masa. Tím, že nejsou zkrmovány živočišné odpady, je zcela vyloučený výskyt BSE. Každý Argentinec sní průměrně okolo šedesáti kilogramů ročně a říká se, že v 19. století to bylo někdy až třikrát více.

Proč je argentinské maso tak v oblibě?
 

 

  • krávy se celoročně pasou pod širým nebem a konzumují trávu na zelených a vlhkých rovinác h Argentiny, zvaných pampy

 

 

  • argentinské maso je velmi šťavnaté, má výraznou barvu a chuť
  • obsahuje méně tuku a cholesterolu a poskytuje velké množství minerálů a bílkovin
  • dobytek není chován ve stresu na statcích a krmen hormony ke stimulaci růstu
  • jateční opracování se uskutečňuje za přísných hygienických podmínek. Maso je po té vakuově zabaleno a uskladněno při teplotách okolo 0 °C
  • při dodržení skladovacích podmínek od -1 do +2 °C se trvanlivost masa pohybuje mezi 90 až 120 dny od data zabalení a expedice z Argentiny\"

Nyní máte možnost užívat tak kvalitní suplement, jak to jen je možné. Čisté aminokyseliny ze zdravého hovězího masa a navíc enzymaticky hydrolyzované a ještě s obsahem 98 % předtrávených bílkovin v každé tabletě Vám nenabídne nikdo jiný. 


Srovnání: hovězí steak versus BEEF AMINO HYDRO 4000:

  cena za 1 kg / 325 tbl bílk. (100 g) tuk (100 g) cholest. CENA ZA 30 g BÍLK.
argentinská hovězí svíčková 720 Kč 23 g 4,5 g 53 mg 94 Kč
argentinská hovězí zadní 390 Kč 20 g 8 g 59 mg 54 Kč
evropská hovězí svíčková 469 Kč 20 g 7 g 65 mg 70 Kč
Beef Amino Hydro 4000 666 Kč 90 g 0,1 g 0 mg 30 Kč




 

 

 

 

 

 

Pozn.: cena masa v tabulce se může lišit podle jednotlivých dodavatelů


Steak z pravé svíčkové stojí v restauraci 200 - 300 Kč za 200 g porci. To znamená, že zaplatíte za 30 g bílkovin cca 150 Kč!

Nyní s BEEF AMINO HYDRO 4000 máte možnost dodat tolik hovězích aminokyselin, jako byste si dali 3x denně pořádný hovězí steak. A pozor! Bez tuku, bez cholesterolu a vyjde Vás to 3x - 5x levněji!

P. S.: I když na steaku si pochutnáte o něco více. :-)

Zdraví Vás Extrifit®.

Komentáře: