Stačí vám jediný protein!

Autor: Pavel Vacek
Stačí Vám jediný protein - Long 80 - 7 Hours. Tento jediný protein Vám stačí! Jiné už kupovat nemusíte! Long Extrifit totiž obsahuje v tomto jediném výrobku šest nejlepších proteinů současnosti: LONG - JPG.jpg
  1. hydrolyzovaný (předtrávený) instantní 80% syrovátkový protein
  2. syrovátkový mikrofiltrovaný instantní 80% protein CFM
  3. syrovátkový ultrafiltrovaný 80% protein
  4. syrovátkový mikrofiltrovaný instantní 90% izolát CFM
  5. vaječný bílek (80 % proteinů)
  6. micelární kasein
Sval pojme jen omezené množství bílkovin
Pro růst každého svalu je důležité \"nakrmit\" ho co největším množstvím proteinu. Každý ví, že protein je potravou pro svaly. Kapacita svalových buněk je ale omezená. Prostě není možné dál a dál nalévat do svalu protein, když svalové receptory více proteinu nejsou schopny pojmout. To je stejné, jako byste chtěli stále dolévat vodu do kbelíku, který je plný až po okraj. Stále by přetékal a jen byste vodou plýtvali. U svalu však nemluvíme o vodě, ale o proteinu, který jste si koupili za nemalé peníze.
Pít tedy protein každou hodinu? To snad ne!
Takže jak zařídit, aby Vaše svalové receptory byly zásobeny proteinem plynule? Aby byla svalová buňka stále doplňována aminokyselinami vždy, když jejich množství ve svalu poklesne? LONG 80.jpg Řešení:
Řešením je pozvolna se uvolňující protein s postupným uvolňováním aminokyselin, které doplňují hladinu neustále. Vždy, když tato hladina bílkovin ve svalu poklesne, protein se sám doplní. To je sci-fi, nebo takový protein existuje? Existuje! Long 80. Více o něm najdete níže.
Teď je nutné stručně vysvětlit, jak rychle se který protein vstřebává:
1. Hydrolyzovaný syrovátkový protein (Hydro Instant) je nejrychlejší, protože je předtrávený. Nastupuje ihned a plní Vaše svaly doslova bleskově. Do hodiny je stráven. Je nejlepší volbou hned po tréninku.
2. + 3. + 4. Mikrofiltrované (CFM) a ultrafiltrované syrovátkové proteinové koncentráty a 90% syrovátkové izoláty jsou vstřebávány středně rychle. Dáte-li si 2 odměrky Extrifit WPC 80, doplníte nějakých 40 gramů bílkovin. Více už si dát nemůžete, protože více nestrávíte. Tyto proteiny jsou také dosti \"rychlé\" a \"kbelík\" (svalový receptor), o kterém píšeme v předchozích odstavcích, by tak jednoduše přetekl. Dál byste jen vyhazovali peníze a zatěžovali žaludek.
5. Vaječný (EGG) albumin neboli vaječný bílek je již tráven déle, ale zase má delší nástup účinku. Takže po jeho požití vzniká \"aminokyselinová díra\", než se jeho vstřebávání naplno rozjede.
6. Micelární kasein (pozor - neplést s nevhodným kaseinátem vápenatým) je moderní a velmi drahý protein, který je unikátní tím, že se z něho aminokyseliny velmi plynule uvolňují do Vašich svalů. Je možné ho tedy dát najednou větší množství. Ale pozvolné uvolňování má také svou nevýhodu. A to takovou, že začátek vstřebávání je právě až příliš pozvolný. Proto není optimální používat jen samotný micelární kasein bez přidání \"rychlejších proteinů\" na rychlejší \"start\". Teď, když jsme objasnili, jak se který protein vstřebává, můžete namítnout: \"Aha, takže si musím koupit čtyři, nebo pět různě rychlých proteinů a utratit za ně 5 000 Kč měsíčně?\" Ne! Společnost Extrifit tvoří jako jediná své produkty cíleně pro závodní kulturisty (kteří mají velikou spotřebou bílkovin) a jako jediná v ČR nabízí vícesložkový protein, který obsahuje ve správném poměru 6 typů bílkovin - od nejrychlejších (hydrolyzovaných) přes středně rychlé (CFM + ultrafiltrát + izolát), pomalejší (vaječný albumin), až po unikátní, postupně se uvolňující micelární kasein.
Tohle chcete od proteinu
Na začátku (když protein vypijete) chcete, aby Vaše svaly dostaly \"proteinový nášup\", a potom chcete, aby byl protein do svalové buňky dále plynule doplňován. Pokud se tedy \"micelar\" chytře doplní jinými \"startovacími\" proteiny, je vše v pořádku. Ovšem je podstatné, jakými proteiny se doplní a v jakém poměru. A toto je právě unikum produktu Long 80. Procentuální zastoupení typů bílkovin v je takovéto: 40 % okamžitých a středně rychlých bílkovin a 60 % micelárního kaseinu.
Takže protein vypijete (dejte si s klidem 2 - 3 odměrky) a máte dvojí jistotu: okamžitý proteinový kopanec následné plynulé zásobení svalů proteinem Příchutě: jahoda a banán, vanilka, čokoláda, borůvka, čokoláda a kokos Long 80 neobsahuje žádná umělá barviva a v borůvkové příchuti jsou pravé mleté borůvky. 11130_2 Žádný z vícesložkových proteinů, které najdete na trhu, není postaven tak inteligentně a s prioritním určením pro kulturisty - abyste měli jistotu opravdu plynulé dodávky bílkovin po dobu několika hodin. Žádný konkurenční produkt neobsahuje Hydro (syrovátkový hydrolyzát) + syrovátkový CFM mikrofiltrát + syrovátkový ultrafiltrát + syrovátkový 90% CFM izolát + vaječný albumin + micelární kasein v tak ideálním poměru jako Extrifit Long 80