Sraz Extrifit Clubu v červnu. Jaký byl?

Autor: Pavel Vacek

Včera proběhl další sraz Extrifit Clubu a já bych vám strašně rád povídal o tom, jaké měli borci formy a kolik budeme mít medailí na soutěži a tak..  Jenže je Červen, měsíc po soutěžích, několik světelných let před dalšími a v podstatě není co řešit.

Takže bych vám mohl povídat o úspěších, holedbat se, vytahovat se a machrovat s výsledky, jenže  to už jsem udělal tady: https://www.extrifit.cz/cs/blog/clanok/sraz-extrifit-clubu-a-nabor-novych-clenu-1

Takže co teď? Inu, myslím, že o srazu clubu tentokrát mnohem víc vypoví připravovaný díl On The Top, kde uvidíte všechny oceněné členy Clubu. Vyposlechnete si skvělé povídání Vojty Koritenského, které směřoval k mladým sportovcům a nejenom jim o cestě k cíli. O tom, jak se dostat co nejdále a jaká je denní rutina profesionálního kulturisty.

Taky se můžete podívat na fotogalerii, ze které je patrné, že po všem tom oceňování a řečnění, došlo i na společný trénink, napěchovaný energií a nadšením. Vyzkoušeli jsme nové hračky Extrifit Gymu a za sebe můžu říct, že ten aparát na bicepsy je skutečná letlampa. Bicáky vám tam budou hořet jak fakule. 

Nevím jak vy, ale já celkem oceňuji chvilky, které můžete trávit ve společnosti stejně smýšlejících lidí, které pojí stejný zájem a cíl. I to je jeden z benefitů srazů Extrifit Clubu. Takže se doufám příště zase brzy setkáme.