Sraz Extrifit Clubu a nábor nových členů.

Autor: Pavel Vacek

Než přidám pár nových informací, začnu poněkud netradičně. Chvástáním.  

Po skončené sezoně se chceme pochlubit tvrdými, ale srdce hřejivými fakty.  

Extrifit Club ve své druhé sezóně posbíral při Mistrovských soutěžích 35 finálových umístění a 15 medailí. Z těchto medailí byly 4 zlaté, 7 stříbrných a 6 bronzových. V našem interním bodovém hodnocení jsme sesbírali 244 bodů oproti 171 bodům z roku 2013. Také jsme se zlepšili o dvě zlaté, jednu stříbrnou a jednu bronzovou medaili oproti roku 2013 a napevno se usadili mezi nejlepšími oddíly ve Svazu kulturistiky a fitness.

Se zlepšující se kvalitou Extrifit Clubu rostou též nároky na případné nové členy klubu, kteří budou podrobeni přísnějšímu pohledu, nežli tomu bylo v případě jejich předchůdců. Pokud si ale věříte, chcete se stát úspěšnými kulturisty, či adeptkami ženských kategorií, pokud souzníte s filosofií a směřováním značky Extrifit a zároveň se chcete stát členy Extrifit Clubu, máme pro vás další nábor nových členů.  

Ten se bude konat u příležitosti srazu Extrifit Clubu dne 7. 9. od 11 hod. v prostorách Extrifit Gymu v Hradci Králové. Svitavská 1814/2
 

Jak se připravit? Nepředstavujte si náš nábor jako maturitní zkoušku, nebo něco podobně stresujícího. Nic takového vás nečeká. Chceme vidět vaše fyzické dispozice k soutěžení a také nás zajímá vaše odhodlání a základní znalosti z oblasti výživy. Tzn., že buď si vemte s sebou plavky (klasické, ve kterých jste se producírovali na koupališti), anebo alespoň nějaké solidní a čisté spodní prádlo. (jakkoliv samozřejmě to zní, tak to občas není pravidlem) Nabírat členy budeme do všech věkových kategorií ve sportovních kategoriích kulturistika, klasická kulturistika a veškeré dámské kategorie.  

Co se bude na srazu dále dít?

  • Vyhodnotíme uplynulou sezonu a odměníme nejlepších 5 závodníků Extrifit Clubu. Pokud se dotyční na sraz nedostaví, jejich výhra propadá ve prospěch dalšího (přítomného) člena klubu.
  • Sdělíme si organizační novinky pro rok 2015, předběžné termíny srazů ve vzájemné dohodě a systém podpory.
  • Představíme dalšího špičkového trenéra Extrifit Clubu, který bude mít v rámci klubu samostatný VIP program pro vybrané členy.
  • Budeme se věnovat konkrétním tréninkovým a dietním potížím členů clubu, přičemž s odstupem lze rozebrat dílčí dietní chyby v sezoně, problémové cviky atd..
  • A jak už bylo zmíněno v řádcích výše, vybereme nové parťáky…

I když nás soutěžní výsledky v úvodu článku nesmírně těší, nechceme usnout na vavřínech. Nadále budeme pracovat na tom, abychom v Extrifit Clubu jednou v budoucnu „vypěstovali“ nové Koritenské, Bednáře, Kašpary atd… pro náš Extrifit Team. Naším cílem je vyrobit borce pro reprezentaci ČR. Nemyslíme si však, že řešením je nalít peníze do mladého, nezkušeného a neprověřeného mládežníka. Tím řešením je dlouhodobá spolupráce v Extrifit Clubu a pomalé zlepšování se jak závodníků, tak chodu clubu. A proto se těším na další setkání, na nové podněty k další práci a na vzájemně předanou motivaci.