Sraz Extrifit Clubu 2015

Autor: Pavel Vacek

Nemoc je fuč a proto můžu zveřejnit nová termín odloženého setkání Extrifit Clubu.    Sejdeme již v neděli, a to 12. 2. 2014 od 11:00 hod opět v Extrifit Clubu 

Samozřejmě nebudou chybět naši dva profesionálové v Extrifit Teamu, Tomáš KašparVojta Koritenský, pravděpodobně se přijede pochlubit se svou gradující formou i profesionál federace Nabba Slavoj Bednář. Také na ně mohou směřovat své dotazy členové Clubu. Odborně-metodickou část jako obvykle zaštítí autor publikace Příprava na soutěž v kulturistice od A do Z ing.Lukáš Roubík.

 Co se tedy bude dít?

Určitě si povíme něco o úředničině spojené s registrací ve svazu kulturistiky, povíme si o výhodách členství v Extrifit Clubu a určitě vám vyjdeme v tomto směru vstříc, abyste se v těch registracích neztratili. Ještě nevím, jestli hned zkraje, či později, ale zcela jistě zkontrolujeme aktuální formy členů Extrifit Clubu a motivačně odměníme ty nejlepší z nich. Poté bude následovat odborně-metodická část Lukáše Roubíka. Po ní následuje prostor pro konkrétní specifické dotazy, zaměřený na konkrétní problémy a dotazy jednotlivých členů.  Zde využijeme obrovských zkušeností našich profíků a taky si můžete vzít inspiraci z jejich, právě probíhajících, dietních režimů. To celé ukončíme pořádným motivačním trenálem.

Kdo se může zúčastnit?

Členové clubu jsou samozřejmostí, to je jasné.  Dále jsou vítáni zájemci o členství, přičemž podmínkou k přijetí je předpoklad solidního umístění na mistrovských soutěžích roku 2015. To bude posuzováno dle aktuální formy. Třetí možností, jak získat nějaké informace, nebo nahlédnout do chodu clubu mají zákazníci značky Extrifit. V tomto případě jako jakási pomyslná vstupenka bude sloužit doklad o zakoupení našich výrobků.

Každopádně si myslím, že setkání vrstevníků chystajících se na stejnou soutěž, je tou nejlepší motivací pro další měsíce. Je fajn koukat na Generation Iron, ale teprve konfrontace s formou svého potenciálního soupeře vám ukáže, jak si reálně stojíte. A přesto, že se třeba budete cítit poraženě, sraz Extrifit Clubu je a bude plánován tak, aby se s vaší formou dalo ještě něco dělat. A každý kulturista ví, že během 3-4 měsíců lze udělat s tělem zázraky. Za předpokladu motivace, dřiny a odříkání. A to Extrifiťáci mají. Takže borci, koukejte dovalit.