Společný sobotní trénink v Hradci Králové

Autor: Pavel Vacek

  Je sobota kolem jedné hodiny odpoledne a mně zvoní v kapse mobil. Katka Kyptová a Pavel Menčík už čekají před barákem. Jdeme ke mně na kafe počkat, až přijde moje přítelkyně Kája. Bydlím v 6. patře a bez výtahu si to nedokážu představit. Za to ale Katka asi jo! Katka s Pavlem mi ještě pomáhali s věcmi které jsem nesl nahoru a Káťa i s igelitkou, kterou mi nesla, byla rychlejší než výtah! I když je pravda, že jsme byli dost naložený a jeli jsme pomalu...
U nás jsme dali kafčo a lehkou sváču (Káťa ne, ta drží dietu). Když přišla Kája, tak jsme ještě chvíli probírali co kde nového a pak vyrazili na trénink. Ve fitku už na nás čekal Honzík Kittnerů se svojí přítelkyní Péťou.
Všichni jsme jeli ramena, tak jsme se rozdělili a holky si zacvičily spolu. Byla to super motivace, všichni dřeli jako koně, a to je dobře TRAIN HARD OR DIE!!!
Katka Kyptová si pořád drží perfektní formu a kvalitu, no a nemusím říkat, že jsme ve fitku byli trochu jako atrakce. Ale trénink byl super! Akorát po tréninku v šatně jsem si namíchal gainer a omylem jsem si napustil horkou vodu, takže to bylo strašně dobrý...
Z fitka jsem zamířili na náměstí, kde jsme potřebovali uspokojit naše vyždímané svaly nějakým dobrým jídlem. Nečekaně si všichni objednali steak. Káťa nám při jídle vyprávěla zážitky z USA a z Olympie a musím říct, že jednou bych se tam taky rád podíval. No a po jídle jsme se hezky rozloučili a jeli všichni domů.
Jinak díky všem za super den ! Není nad to strávit den s lidmi, kteří tento sport mají rádi tak jako já !
 
Vojta Koritenský
EXTRIFIT TEAM