Soutěžte o vstupenky na EVL'S Prague 2014!

Autor: Pavel Vacek

 

Při příležitosti potvrzeného startu Tomáše Kašpara na soutěži kulturistických profesionálů EVL’S Prague 2014 jsme pro vás připravili celou sérii soutěží o vstupenky na tuhle prvotřídní podívanou!

Budeme soutěžit v reálném prostředí (na Extrifit Day) na facebooku i zde na našem webu. Budete cvičit, tipovat, sbírat hlasy. Pokaždé něco jiného a vždy se dané kolo bude vztahovat k soutěži EVL’s Prague, Extrifitu a Tomášovi Kašparovi. Nenechte si ujít žádné z nich, protože na EVL’s Prague nemůže chybět žádný fanoušek kulturistiky a fitness!  

Tak tedy máme tu první kolo. Pro začátek to nejjednodušší a jediné, které bude probíhat na facebooku Extrifit.cz   Extrifit je partnerem soutěže EVL’s Prague od jejího samotného počátku. Pokaždé jste měli příležitost seznámit se s celým Extrifit Teamem v prostorách Expa a pořídit si mnoho společných fotografií. I tento rok tomu nebude jinak. Nás ale tentokrát zajímají starší fotky. O nich bude první kolo soutěže o vstupenku na EVL’s Prague 2014.  

Vložte na naši facebookovou stránku vaši společnou fotografii s jakýmkoliv (i bývalým) členem Extrifit Teamu, vč. našich hostesek, pořízenou při příležitosti soutěží EVL’S Prague 2012, EVL’S 2013 a Olympia Amateur 2013. Která fotka bude mít v pátek 5. 9. ve 23 hod. nejvíc hlasů, vyhrává vstupenku na nejkrásnější bikiny profesionálky a nejlepší kulturisty světa. Tak jednoduché to je.  

Fotografii posílejte pouze s profilů, z nichž bude zřejmé, že jste na té fotografii vy a nejedná se tedy o staženou fotku odněkud z webu. Soutěž začíná zítra 1.9. 2014 od 8:00 a končí v pátek 5.9. 2014 ve 23:00