Soutěžíme s Tomášem Kašparem o 2 lístky na EVL's Prague Pro

Autor: Pavel Vacek

Rok se sešel s rokem a fandové obřích svalů a sportovní krásy zase mohou slavit předčasné Vánoce. Prestižní a dnes již světově uznávaná soutěž EVL’s Prague Pro je za dveřmi a s ní opětovná účast člena Extrifit Teamu Tomáše Kašpara.

Tomáš, stejně tak jako vloni, změří své síly s těmi nejlepšími borci planety a postaví se bok po boku s mnohými účastníky Mr. Olympia. A stejně tak u takto významné akce nemůže chybět ani Extrifit, protože kde se odehrává špičková kulturistika, tam je Extrifit a jeho Team. Pro pravověrného fanouška fitness a kulturistika neexistuje výmluva neúčasti. 

I proto jsme pro vás připravili soutěže, které budou probíhat jak zde, tak na facebooku o 2 lístky na EVL’s Prague Pro 2015.

A začneme něčím skutečně jednoduchým.

Otázka pro tento týden zní:

KOLIK CENTIMETRŮ DOHROMADY NAMĚŘÍME TOMÁŠOVI KAŠPAROVI PŘES BICEPS, HRUDNÍK A STEHNO?

Budeme chtít vědět jedno jediné číslo v centimetrech. To znamená součet všech tří naměřených hodnot, nikoliv 3 údaje. Budeme počítat na celé centimetry a navzdory matematickým zvyklostem použijeme zvyklosti kulturistické, takže zaokrouhlovat se bude zásadně jenom nahoru. :-)

Soutěž začíná od teď a končí ve středu o půlnoci. Vyhrává nejpřesnější tip, v případě shody bude rozhodovat čas tipu. Ten rychlejší bude mít samozřejmě přednost.

Tipujte pouze jedno číslo. Příspěvky s mnoha čísly budou neplatné.

Své tipy můžete psát v diskusi pod článkem, kde ovšem musíte napsat svůj funkční mail, abychom vás mohli kontaktovat v případě výhry, nebo pod odkazem na našem facebookovém profilu Extrifit.cz

Vítěze vyhlásíme v pátek v samostatném videu se zdokumentovaným měřením a vítěze budeme kontaktovat dle mailu, nebo fcb profilu.

Tak ať se vám daří.