Soutěžíme s Katkou o BCAA

Autor: Pavel Vacek
Minulý víkend, v době kdy Katka Kyptová teprve měla nastoupit na pódium Mistrovství světa, jsme ve vzrušené náladě v očekávání skvělého výsledku vyhlásili klasickou fanouškovskou soutěž.

Vlastně jsme slíbili, že vyhlásíme soutěž, abych byl přesný. A to v případě, že Katka získá na MS umístění na stupních vítězů a rázně tím vykopne dveře od kanceláře IFBB, která má na vizitce Profi divize IFBB.

A co se stalo?
Katka získala titul Vicemistryně světa v kategorii Woman Physique pro rok 2013! 16450_3_1
Super, sláva, gratulujeme a…. VYHLAŠUJEME SOUTĚŽ S KATKOU.

Tato soutěž je určena pouze pro ženy, dívky, dámy, paní, slečny… zkrátka pro všechny ty, kteří nevlastní mezi nohama tu přečuhující věc. Jak se nám osvědčilo u naší Letní soutěže s BCAA, ideální pro tohle soutěžní skotačení se jeví platforma facebooku, kde nic nemusíte vyplňovat, posílat atd… Vyfotíte, plácnete na zeď EXTRIFIT.CZ a je vymalováno. Pak už jen čekáte, nebo naopak aktivně sbíráte „lajky“ pro svou fotku.
  Při Letní soutěži o BCAA, jsme ovšem ke konci soutěže čelili výtkám a o ztrátě kreativity soutěžících, kteří se spoléhali pouze na svou fanouškovskou základnu. A nutno říct, že s výjimkou prvních kol to byla pravda.

Proto vám to tentokrát poněkud ztížíme.  Opět budeme, až na jedno kolo, sbírat hlasy, opět budeme chtít vidět logo Extrifit na vašich fotkách, ale nyní jednotlivá kola tematicky rozdělíme tak, aby toto tematické zaměření dostálo názvu soutěže: „Soutěžíme s Katkou“ Bcaa instant
A o co se hraje?

Dali jsme vám vybrat. Ale nejvíce jste si psali o nesmírně populární BCAA Instant a společný trénink s Katkou. Společný trénink s Katkou vám v tuto chvíli slíbit nemohu, neboť do 20. 10. je Katka plně vytížená v USA i zde, ale slibujeme vám, že s vítězkami soutěže tuto možnost probereme. Co vám ale slíbit rozhodně mohu, jsou ony BCAA Instant.

Vítězky jednotlivých kol tedy získávají BCAA Instant.
Jednotlivá kola budou začínat každé pondělí od 00:01 a ukončí se vždy v pátek v 23:59. Vítězku oznámíme v neděli.

Jaká tedy budou témata?

1. kolo 23.- 27. 9. KATKA JE POPULÁRNÍ
Pro první kolo si dáme to nejjednodušší. Takovou rozcvičku. Vyfoťte cokoliv zajímavého, udělejte koláž, namalujte obrázek, ukažte svaly, prostě vše, co vás napadne a co bude v souladu s pravidly facebooku a vložte to na naši zeď s označením „soutěžní fotka“. Jediným pravidlem je, že na fotce musí být minimálně 5 písmen z loga Extrifit. Vyhrává fotka s největším označením „to se mi líbí“.

2. kolo- 30.9-4. 10 KATKA JE VŠESTRANNÁ SPORTOVKYNĚ
Katka zvadá činky, dělá crossfit, jezdí na kole, podniká turistické tůry, plave a já nevím co ještě… Proto pošlete fotky, kde sportujete. Nemusí se to omezit výlučně na fitko. Ale ať je to nějaká všeobecně uznávaná sportovní aktivita, fotka, kde nesete nákup, nebo házíte s miminem se nepočítá, byť to rozhodně sportovní výkon často je. A nemalý. Pak opět přidejte logo Extrifitu a posílejte. Fotka s nejvíce lajky vyhrává. kk sedi z boku logo
3. kolo – 7. – 11. 10 KATKA MÁ RÁDA EXTRIFIT A TAKÉ ČLENY EXTRIFIT TEAMU
V tomto kole mám pro vás na výběr. Buď se vyfoťte při evidentním užívání doplňků značky Extrifit, anebo se vyfoťte ve společnosti někoho z Extrifit Teamu. Tzn., s Radkem Loncem, Slavojem Bednářem, Petrem Březnou, Martinem Holubem, Daliborem Hájkem, Bárou Černákovou, Katkou Kyptovou, Tomášem Kašparem, Vojtou Koritenským, nebo Milanem Obořilem.  Bude legrace, až je budete nahánět. Konečně si budou připadat jak Beatles. Tentokrát nemusíte přidávat logo, ale pouze pošlete na zeď a čekáte na lajky.

4. kolo-14. – 18. 10 KATKA JE ATRAKTIVNÍ
V tomto kole vám to ale vrátíme. Zároveň to bude jediné kolo, kde nezáleží na hodnocení „to se mi líbí“. Vyhodnotíme si to sami. Pošlete vaši fotku a Extrifit Team vyhodnotí, která se mu bude líbit nejvíce. Zapojte vaši představivost, opět někam šikovně napasujte logo a hlavně dbejte na to, aby nás na tom facebooku neodpojili. Vaší fantazii ale rozhodně nebudeme klást žádné překážky.

Ženy pozor!
Pokud však nepřijde během 1 kola alespoň 15 soutěžních fotek, zpřístupníme soutěž i mužským fanouškům Katky Kyptové a Extrifitu. I když, a to si nebudeme zastírat, ve 4. kole budou rozhodně znevýhodněni.
Pěknou zábavu přejeme.