Soutěže tento týden

Autor: Pavel Vacek

Máme za sebou nezapomenutelný kulturistický zážitek ze soutěže EVL’S Prague, ale touto soutěží sezóna zdaleka nekončí. Ještě tento týden nás čeká napjaté očekávání výsledků našich kluků z Mr. Universe. Čekáme dobré zprávy především od Slavoje Bednáře, který má skutečně dobře nakročeno ke své nejlepší formě, což je dobře patrné zejména v nárůstu objemu svalové hmoty. Především dolní končetiny a jmenovitě hamstringy už jsou skutečně unreal. Na Mr. Universe letí tento rok také Ondra Mlaka, Pavel KočvaraMichal Benda, přičemž Ondra s Pavlem se již své formy otestovali na Mezinárodním mistrovství Rakouska fed. WFF, kde si, jak už to u českých závodníků bývá dobrým zvykem, odnesli první, resp. druhé místo.

IMG_8093

Zároveň tuto sobotu opráší vítězné plavky Vojta KoritenskýKatka Kyptová na soutěži Champion Cup pořádané v hlavním městě Ruska Moskvě. Aby náhodou nedošlo k mýlce, nejedná se o žádný pouťák. Účast na této soutěži je podmíněna pozváním pořadatelů a ti si pozvali jen ty nejlepší amatérské závodníky. S tím souvisí, že samozřejmě nemohou být skoupí na peníz, tedy rubl, abych byl přesnější. Možná mohu poodhalit tajemství nedotažené formy Alexeje Lesukova, který vrcholovou formu plánuje právě na Champion Cup. Inu, titul z Arnold Classic je pěkná věc, ale čtvrt miliónu rublů za první místo taky není k zahození.

1ae6e8f5a40e45af430e9ed42a8a929b – kopie

Ve světle těchto událostí je informací, že jak Vojta, tak Katka se Slavojem dokázali v sobotu na Expu absolvovat maratón porovnání, na pohodu si popovídat s vámi, fanoušky a Katka si na závěr ještě dokázala střihnout crossfit. A to vše při minimu cukrů. O všech zmíněných soutěžích vás budeme samozřejmě informovat.

Takže v sobotu držet všem palce! Povinně.

IMG_8077 IMG_8114