Slavoj Bednář 3 dny před Mistrovstvím světa profesionálů NABBA

Autor: Pavel Vacek

  Jarní soutěžní sezóna Extrifit Teamu ještě nekončí! Již tuto sobotu bude hájit naše barvy, zrovna tak jako barvy České Republiky, na Mistrovství světa profesionálů federace NABBA dlouholetý člen Extrifit Teamu Slavoj Bednář. Soutěž se koná v překrásném prostředí hotelu Dolmen na ostrově Malta, kam se sjede absolutní špička federace NABBA.   

Slavoj na fotografiích váží 113 kg, přičemž plnost a hustota svalů je poznamenaná desetidenním intenzivním dvoufázovým tréninkem na absolutním minimu sacharidů. To je však potřebnou předehrou pro závěrečnou fázi tzv. superkompenzace, která začíná zítra, kdy je cílem tyto vyšťavené svaly naplnit glykogenem k prasknutí a docílit tak plného a tvrdého vzhledu na soutěžním pódiu.   

Slavoj samozřejmě není sám, kdo v rámci federace NABBA bude reprezentovat naši republiku. O nejvyšší kovy se poperou vynikající závodníci jako jsou Ondřej Mlaka, Stanislav Cerman, Michal Benda a Zdeněk Červený. Mezi obzvláště horká želízka v ohni lze počítat Karolínu Holubcovou v kategorii Physique ženy a především pak Milana Kince mezi juniory. Celá výprava NABBA odlétá zítra v 6:40 a nám nezbývá nic jiného, než všem účastníkům držet palce.