Setkání Extrifiťáků již tuto neděli !!!

Autor: Pavel Vacek
Jak jsme vás informovali zde. Čeká nás tuto neděli jak Extrifit Training Day, tak i setkání Extrifit Clubu. A protože se na stránkách i facebooku množí dotazy, které poněkud směšují obě akce dohromady, rozhodl jsem se jasně a stručně popsat, na co se můžete tuto neděli těšit. Začínáme setkáním Extrifit Clubu.

Od kolika hodin a kde? Setkání Extrifit Clubu začíná v 9:30 a končí v 13:00 hod. Sejdeme se ve Fine Fitness Slavoje Bednáře,  Jindřišská 276, 530 02 Pardubice
Kdo se může zúčastnit? Členové Extrifit Clubu, noví zájemci o členství a zákazníci značky Extrifit, kteří se prokáží fakturou na odebrané zboží značky Extrifit.

Co se bude dít? Tento seminář Extrifit Clubu věnujeme především nástupu do diet, předsoutěžní přípravě, dietnímu jídelníčku a suplementaci. Velkou pozornost budeme věnovat také nácviku správného pózingu a prezentaci na pódiu. A samozřejmě také vybereme nové členy/členky Extrifit Teamu.  Vybíráme především do soutěžních kategorií kulturistiky, kl. kulturistiky a Bikiny fitness.

Co s sebou? Nadšení, elán, papír, tužku, zásobu dotazů, svaly, něco k jídlu a taky plavky. Nemusí být v tuto chvíli nutně soutěžní, pokud je ještě nemáte, ale chceme si odpustit pohled na zmačkané trencle.

Co to stojí?
Nic. Seminář je zcela zdarma. Platíte si pouze vaši konzumaci na baru Fine Fitness a případně také váš trénink. 913990_421414944625587_1791116791_o
Extrifit Training Day IX

Od kolika hodin a kde?
Setkání Extrifit Clubu začíná v 14:00 a konec je zcela ve vaší režii. Zrovna tak i na Extrifit Training Day se sejdeme ve Fine Fitness Slavoje Bednáře,   Jindřišská 276, 530 02 Pardubice

Kdo se může zúčastnit?
Kdokoliv. Extrifit je tu pro vás a my vám rádi představíme borce světové třídy pěkně naživo.

Na koho se můžete těšit?
Extrifit vám jako jediná firma v ČR nabídne největší koncentraci českých profesionálních svalů na jednom místě, doplněnou absolutně špičkovými kulturisty s prozatímním statusem amatérů. Věřte mi, máte se na co těšit. Potvrzené účasti jsou od těchto sportovců:
·         DALIBOR HÁJEK- nejúspěšnější profesionál ČR roku 2013, Mistr Světa v kulturistice
·         PETR VANIŠ- účastník Mr. Olympia, vítěz Mr. Universe
·         SLAVOJ BEDNÁŘ- 2x vítěz Mr.Universe, NABBA Profi
·         TOMÁŠ KAŠPAR- čerstvý držitel profesionální licence IFBB, 2 na Arnold Classic
·         VOJTĚCH KORITENSKÝ- Vítěz Arnold Classic
·         JAKUB ŠUBRT- Mr. Universe junior
·         RADEK LONC- Mistr světa NABBA, majitel největších paží v ČR
·         MILAN OBOŘIL- juniorský Mistr světa v Kl. Kulturistice

Na co se můžete těšit?
Na příjemné povídání s chlapíky z Extrifit Teamu, na soutěže o ceny, na společné tréninky, na autogramy a společné fotografování, budete svědky natáčení jednoho z dílů tréninkového videologu Petra Vaniše, zkrátka si užijeme bezva odpoledne.

Co s sebou?
Hlavně přehršel otázek, dobrou náladu, zvídavou mysl. Určitě s sebou neberte ostych, ten není na místě. Sami zjistíte, že ti borci, které máte doma na plakátech, jsou přístupní chlapi a ochotní vám jakkoliv pomoci. Anebo si s vámi jenom pokecat. Taky si určitě vemte s sebou foťák, nebo tak něco. Fotky se vám budou třeba hodit při nějaké soutěži na FCB….

Kolik to stojí?
NIC. Možná od nás ještě něco dostanete. Ale pokud si budete chtít dát něco na baru, nebo si zacvičit s někým s Extrifit borců, trénink si platíte sami.

Závěrem už bych dodal jediné. Extrifit Training day se prozatím vždy vydařil, spoustě lidí přinesl novou motivaci do jejich tréninků, ale i obyčejné příjemně strávená odpoledne s lidmi, které spojuje stejný zájem o kulturistiku a fitness. Není důvod, abychom v této pěkné tradici nepokračovali i nadále.

Zveme vás všechny a všichni jste vítáni.