Radek Lonc- nový člen Extrifit teamu!

Autor: Pavel Vacek

Měl jsem dost přemýšlení, jak uvést dalšího člena Extrifit teamu. Měl jsem několik úvodů, které jsem postupně upravoval, přepisoval, abych je následně vymazal. Rezignovaně jsem si sedl k televizi, kde právě dávali dokument o nasazení prvních tanků na západní frontě během 1. Světové války. Popisovali tam údiv, zděšení, bezmocnost vojáků, kteří se ocitli v bezprostřední blízkosti těchto železných monster.  
Lonc-záda.jpg
V tu chvíli mě problesklo hlavou, že to je přesně ono. To jsou pocity totiž, které zažijete při setkání s novým členem Extrifit teamu RADKEM LONCEM, monstrem z masa a kostí. Údiv, možná zděšení, určitě krátkodobý pocit zmaru nad vlastním počínáním, stoprocentně deziluzi nad vlastním přesvědčením o velikosti svých pažích.

Tvrdím, že RADEK LONC je určitě největší a nejmohutnější kulturista v České republice, ale také možná jeden z nejmohutnějších lidí na světě! Vždyť šířka zad, mohutnost ramen a hlavně obnormálně rozvinuté paže, skýtají takové parametry, jenž vysoko ční i nad širokým profesionálním polem závodníků. Radek Lonc s úřadujícím Mr. Olympia.jpg
Jsme nadšeni, že mistr světa z roku 2008, RADEK LONC, spojil své sportovní ambice, další budování své monstrózní svalové hmoty s výrobky fy EXTRIFIT. Jsme nadšeni, že i vy zákazníci naší značky, budete mít možnost prohlédnout si zblízka 58-cm paže při jednom z Extrifit training dní.

Je mi vlastně vcelku záhadou, proč talent, proporce a osobnost dotyčného nebyl mediálně využit. Je to škoda hlavně pro všechny fanoušky hard-core kulturistiky. Je to škoda pro všechny fanoušky, jenž si nepotrpí na rozpruzované hýždě 90-ti kilových kulturistů, ale jsou vyznavači pořádných beef objemů. Je to škoda pro všechny vyznavače hesla „Čím větší, tím lepší“.

            Ale to se teď změní! Maso je maso a vy teprve poznáte, kdo a co se skrývá pod pojmem
 
RADEK LONC- ČLEN EXTRIFIT TEAMU.