První Extrifit Training day v roce 2012 je tu!

Autor: Pavel Vacek

Po tříměsíční pauze se vám opět hlásíme již ze čtvrtým pokračováním tréninkového semináře známého pod názvem Extrifit Training Day.

A vracíme se tam, kde to všechno začalo- do Extrifit Gymu Petra Březny v České Lípě. Do příjemně rozlehlých prostor, které poskytne dostatek prostoru jak pro seminář, tak pro tvrdé tréninky všech účastníků.
1.Extrifit den Česká Lípa (197).JPG
Každý Extrifit training day se snažil mít svůj směr, svou myšlenku. Nebo jsme se o něj aspoň snažili. V prvním případě to bylo jednoduché, byl to takový seznamovací „večírek“, trochu jsme se ostýchali, upejpali, aby se to posléze vyvinulo ve veskrze příjemný zážitek, po kterém nám mnoho lidí děkovalo za zprostředkování blízkého setkání s osobnostmi české kulturistiky.

Druhý díl byl také jasný. Března, Koritenský, Bednář, Holubcová, ti všichni měli krátce před soutěží a mimo informací z právě probíhající přípravy, se také přítomní návštěvníci mohli pokochat gradujícími formami jmenovaných. Setkání proběhlo v libereckém Fitmexxu a mohli jsme pozorovat stoupající zájem o tuto akci.
2.Extrifit den Liberec Fitmexx 17.10 (52) - Kopie.jpg
Do třetice nám nezbývalo nic jiného, než tak trochu bilancovat. Byl závěr roku, naši bojovníci měli za sebou vynikající výsledky. Připomeňme třetí místo Petra Březny z AC Europe, druhé místo z Mr. Universe Vojty Koritenského, dvě druhá místa z MS NABBA a NAC Martina Holuba, a v neposlední řadě vynikající třetí místo z Mr. Universe pro Slavoje Bednáře. A tak se vzpomínalo, plánovalo a podobně.. . Každopádně se třetí Extrifit training day konaný tentokrát ve fitness Filip v Hradci Králové nesl v nejpřátelštější atmosféře a zároveň fanoušci dorazili v nejhojnějším počtu.

Jak už jsem napsal v úvodu, vracíme se na začátek. Do České Lípy. A opět bychom chtěli zaměřit naši pozornost nějakým směrem. Akci jsem naplánoval na 31. 3. 2012. A není to datum náhodné. Jsou to zhruba tři týdny do závodů, kde, pokud nemáte zkušené trenéry, nebo dostatek zkušeností, nasekáte nejvíce chyb v závěrečné fázi přípravy. Nabízím tedy všem dorostencům, juniorům, nebo i borcům z kategorie mužů, klteří chtějí absolvovat svůj debut, aby si přišli prokonzultovat svoje postřehy, přišli se poradit jak na závěr přípravy, zkrátka, aby si přišli načepovat vědro nových postřehů a zkušeností přímo z praxe těch nejzkušenějších a jedněch z nejlepších amatérských borců nejen v naší zemi, ale i v kontextu evropského a světového měřítka.

A co když se na nic nechystáte? Vůbec nic se neděje, jste fanoušky Extrifitu, nebo některých jedinců z jeho týmu? Přijďte si poklábosit, vyfotit se s nimi, společně si zatrénovat, strávit příjemnou sobotu v okruhu lidí, které spojuje společný zápal pro věc. 

Přijďte si poslechnout novinky, které chystá fy Extrifit, nabídneme vám zase nějaké vzorky zdarma a opět si zasoutěžíme o trička. Navíc mám pro vás skutečnou výzvu. Kdo bude mít přes biceps více centimetrů než Radek Lonc, odnáší si od nás WPC 60 zdarma.

Jak vidíte, program je skutečně pestrý a my se budeme na vás těšit.

 
EXTRIFIT TRAINING DAY
KDE: Extrifit gym Česká Lípa, Hrnčířská ulice, 1. patro budovy České spořitelny.
KDY: 31. 3. 2012
V KOLIK: od 14 hod
ZA KOLIK: SEMINÁŘ JE ZCELA ZDARMA. Platí se pouze jednotlivá konzumace nápojů.  
DSC_7963.jpg