PROTEINY EXTRIFIT: LAŤKA JE TEĎ JEŠTĚ VÝŠE!

Autor: Pavel Vacek

NOVÉ A ČISTĚ PŘÍRODNÍ TRÁVÍCÍ ENZYMY BROMELAIN A PAPAIN Z JAPONSKA + 100% NATURAL KARMÍN V PROTEINECH EXTRIFIT
Společnost Extrifit Vám představuje novou řadu proteinových suplementů. Nestojíme na místě a neustále pro vás naše produkty vylepšujeme. Na první pohled je jasné, že jedna ze změn je design. Opravdu jedinečný, neotřelý a graficky velice náročný design s industriálními prvky. Nemáme zájem mít naše špičkové zboží v obyčejných, polepených umělohmotných dózách jako všichni ostatní. Navíc naše obaly šetří přírodu. Jsou totiž 100% recyklovatelné. A co také pořád s hromadami plastových dóz v domácnosti, že? Už právě špičkový design napovídá o vyjímečné kvalitě obsahu. Ti, kdo nám pomáhají s vývojem jsou nejen špičkoví kulturisté, ale jste to také vy, naši zákazníci. Vždy reagujeme na vaše potřeby a promptně vám vycházíme vstříc. Neustále ladíme chuť a kombinace jednotlivých komponentů našich produktů na základě vašich požadavků. To je směr, kterým jdeme. Jsme tu totiž pro vás a právě vaše pokroky a zlepšování jsou naší odměnou.

Teď ale k vylepšení proteinů, které zvedá laťku tak vysoko, že proteinové suplementy takové jakosti nenabídne nikdo jiný. Až z dalekého Japonska jsme pro vás zajistili 100% přírodní trávící enzymy Bromelain a Papain a obohatili jimi Professional WPC 80, Professional WPC 60 a Professional ISO 90. Dokonalá symbióza výhradně 100% CFM izolátů, CFM koncentrátů a přírodních trávících enzymů tvoří z našich Extrifit proteinů to nejlepší, co v proteinové suplementaci současnosti existuje. Další vylepšení jsme připravili u všech jahodových příchutí, kdy nyní je červenou barvičkou pouze čistě přírodní karmín. Takže takzvaných \"éček\" je nyní v celém portfoliu Extrifit proteinových suplementů naprosté minimum. A samozřejmě v tabletových a kapslových produktech nejsou tzv. \"éčka\" žádná.

JAHODOVÉ PŘÍCHUTĚ. Velmi oblíbenou příchuť Jahoda, na kterou máme množství pochvalných referencí od vás, našich zákazníků, nyní máte nově možnost ochutnat také u Professional gain 30, Professional Gain 15 a u nejžhavější novinky Professional ISO 90.

A co je nejlepší ? Že přes všechna vylepšení jsme zachovali velice příznivé ceny všech nových produktů a nezdražili ani jediný.

Přejeme vám hodně sportovních úspěchů. Extrifit TEAM