TOP 10 článků za rok 2010: PROMĚNA NA HRANICI ZÁZRAKU - NIC NENÍ NEMOŽNÉ

Autor: Pavel Vacek

V tomto článku ze série TOP 10 za rok 2010 se podíváme zpátky na proměnu Petra Baudyše, který se rozhodl doslova poprat se svými kily navíc. Název článku \"Proměna na hranici zázraku\" není v tomto případě žádná nadsázka a to, co se povedlo Petrovi během tří měsíců provést se svým tělem, je opravdu až neuvěřitelné.


Můj Kamarád Petr Boudyš se rozhodl změnit svou postavu a požádal mě o radu a spolupráci s dietou. Byl jsem v té době právě na začátku předsoutěžní přípravy na jarní soutěže a tak jsem Petrovi připravil úplně stejný dietní rozpis, jaký jsem měl připravený já sám. Tady vidíte výsledek. Vojta Koritenský


 Přinášíme Vám neuvěřitelný příběh Petra Boudyše, kterému se podařilo zredukovat váhu za pouhé 3 měsíce o více než 30 kg !

Jméno:    Petr Boudyš
Narozen:  20.7.1982
Výška:     181 cm


 Jako trenér ve fitcentru se každý den setkávám s lidmi, kteří mají problémy s nadváhou. Radím jim, jak správně dodržovat zdravou životosprávu, jak si udržovat fyzickou i psychickou kondici, jak správně cvičit apod. Bohužel jsem přes veškerou péči o své klienty zapomněl sám na sebe. Po vánočních svátcích ručička na váze ukazovala neuvěřitelných 126 kg. Moje rozměry byly úctyhodné. Pas 117cm, obvod boků 116cm, obvod hrudníku 134cm a to vše při výšce 181cm. Bylo nutné se sebou něco udělat. Proto jsem se rozhodl radikálně zhubnout. S pomocí Vojty Koritenského jsme sestavili radikální jídelníček v podobě sacharidových vln, doladili trénink a hlavně přidali hodiny a hodiny kardia, které jsem do té doby nikdy nedělal. Vše se samozřejmě neobešlo bez kvalitních potravinových doplňků, které mi velmi pomáhaly a moc chutnaly… pravidelně několikrát denně jsem používal Protein Professional ISO 90, před a po každém tréninku Aminokyseliny BCAA 2:1:1 PURE a Aminokyseliny Beef Amino Hydro 4000. Před kardiem jsem také používal Spalovač Syne Thermogenic Fat Burner společně s Spalovač CARNI 50000 MULTIVITAMIN a v závěru diety jsem zařadil i Anabolizér Bulgarian Tribu 90.

Tři měsíce to byli velmi kruté, ale námaha a litry potu stály za to! Na konci třetího měsíce se moje váha zastavila na 93,6kg. Pas 85cm, obvod boků 96cm, obvod hrudníku 115cm. Jsem rád, že jsem se dokázal poprat se svými kily. Rád bych poděkoval Vojtovi za motivaci a cenné rady. Dokázal jsem sám sobě i svým přátelům, že když si člověk něco přeje, dá do toho svůj um, zvládne i to, co se mu zdálo předčasem jako sen. Na vlastní kůži jsem si vyzkoušel, že nejen odvaha, odhodlání, motivace, úsilí, snaha a dřina, ale i podpora kamarádů a přátel má sílu a cenu největší.