PROFESSIONAL WPC 80- 30 gr.

Autor: Pavel Vacek
WPC 80-30 gr sáček.jpg
Jeden z nejprodávanějších proteinů v České republice modernizuje svoje složení i vzhled! Vrchol nabídky všech 80 % proteinů CFM. Vynikající chuť + přírodní trávicí enzymy bromelain a papain. Nejvyšší možná vstřebatelnost! Garance kvality Extrifit®.

PROFESSIONAL WPC 80 % CFM + Digestive enzymes je zcela nový typ CFM proteinu s unikátním složením, které zajišťuje absolutní vstřebatelnost a vynikající strávení. Jedná se o špičkový vysokoproteinový doplněk výživy s přírodními trávicími enzymy bromelainem a papainem. Tyto enzymy Vám zajistí naprosto dokonalé strávení bílkovin a jejich 100 % zabudování do svalů.
  • 100 % instantní (velmi snadno rozpustný)
  • CFM - mikrofiltrovaný protein (cross flow microfiltered)
  • vynikající stravitelnost a vstřebatelnost
  • nepráší
  • netvoří hrudky
  • 6 vynikajících příchutí 

 Obsah proteinů je 76,5 % - 78,7 % (liší se podle příchutě). PROFESSIONAL WPC 80 % CFM je určen pro nárůst kvalitní svalové hmoty bez tuku a ke zvýšení síly a vytrvalosti. Je vyroben výhradně z nejkvalitnějšího instantního (snadno rozpustného) syrovátkového proteinu CFM (nejmodernější technologie výroby - cross flow microfiltrated), který je zárukou dokonalé využitelnosti a lehkosti trávení. Svým silným antikatabolickým účinkem pomáhá udržet svalovou hmotu i za nízkého energetického příjmu. Obsahuje veškeré esenciální a neesenciální aminokyseliny s vysokým množstvím aminokyselin BCAA (L-leucin, L-valin, L-isoleucin). Dále je přidána vláknina, která příznivě ovlivňuje střevní trakt. Významným podílem jsou přidány všechny důležité vitamíny. PROFESSIONAL WPC 80 % CFM je vhodný pro sportovce především silových a silově vytrvalostních sportů. Tento nápoj účinně zlepšuje proces regenerace. PROFESSIONAL WPC 80 % CFM obsahuje jen minimální procento tuku, a proto je vhodný také do redukčních diet jako náhrada některého z běžných jíde.

Více informací o podrobném složení naleznete zde. wpc 80.jpg