Profesionálové Extrifitu ve Vault Gymu

Autor: Pavel Vacek

V Praze je blaze, to je stará věc. Nejenom že si dnes mohou Pražáci vykoledovat vajíčka jistě mnohem barevnější než ve zbytku republiky, ale také se jim rozšíří nabídka místních fitek o další možnost, kde si mohou kvalitně protáhnout svalstvo.

Právě dnes totiž otevírá Vault Gym na Obchodním náměstí, které se s námi kamarádí a v nabídce baru se to jenom hemží oranžovými pixlami s nápisem Extrifit. Což je dobře, protože jejich zákazníci dostanou kvalitu, kterou si zaslouží po tvrdě odjetém tréninku. A taky je to dobře proto, neboť to je ten důvod, proč jsme s částí Teamu, tou, která má status profesionálů,(Sabča je v myslích fandů profík už dávno)  zavítali do těchto prostor v jakési předpremiéře otvíračky a udělali seminář, ochutnávku a rozdali dárky od společnosti Extrifit. Místní borci si prohlédli aktuální formy Vojty Koritenského, Slavoje Bednáře a Tomáše Kašpara, čili tuzemské kulturistické špičky. A třeba si ukousli pěkný díl motivace. Sabinu se nám  sice svléknout nepodařilo, ale nikdo kvůli tomu sebevraždu nespáchal i když věřím, že část života někomu tohle rozhodnutí ubralo.

Venku bylo překrásně, my jsme si to užili, přidali několik rad a vtipných historek ze zákulisí a vám nezbývá nic jiného, než zkusit někdy zajít do Vault Gymu podívat se na originální podpisy na zdi, které jsme tam zanechali. No a taky si dobře zacvičit, samozřejmě…