Poslední předsoutěžní sraz Extrifit Clubu

Autor: Pavel Vacek

Pro všechny členy Extrifit Clubu máme informaci o posledním předsoutěžním srazu. Uskuteční se 2.4. v Hradci Králové v Extrifit Gymu. A opět bude rozdělen na dvě části.

Od 11:00 hod (holky) se budeme věnovat finálnímu vyrýsování a nácviku pozingu v kategorii Bikiny Fitness opět pod dohledem Sabiny Plevákové. Pokud už máte soutěžní plavky, vemte je s sebou, aby vám Sabina pomohla doladit poslední detaily. Zúčastnit se smějí pouze členky Extrifit Clubu a XFitness Praha.

Cca od 12:00 hod přijdou na řadu chlapi. Od první soutěže sezony nás dělí 14 dní, což je ještě relativně čas s tím něco udělat. A co s tím udělat vám poradí Vojta Koritenský. Takže se budeme věnovat finální přípravě v závislosti na čase do soutěže a aktuální formě a věnujeme delší čas pózingu. Tak jako holky, i vy si vemte s sebou soutěžní plavky.

Poté už následuje seriál mistrovských a pohárových soutěží, takže na další sraz už není prostor.  Proto považuji tento sraz víceméně povinný pro všechny členy Extrifit Clubu, kteří budou startovat v jarní sezoně. Naopak, ti, co start neplánují, se zúčastnit nemusí. Chceme se tentokrát věnovat pouze aktuálním závodníkům.