Otevření nového fitness v Kladně

Autor: Pavel Vacek

Včera proběhla v Kladně otevíračka nového fitka Dream Body Fitness a Extrifit u toho nemohl chybět. A to z jednoduchého důvodu. Majitelé vsadili na kvalitu produktů Extrifit, které budou tvořit drtivě většinovou nabídku fitness baru.

Extrifit na této akci zastupovala hvězda federace NABBA a člen Extrifit Teamu Slavoj Bednář, který si s chutí vyzkoušel vybavení rozlehlého Dream Body Fitness a nemohl si ho vynachválit. Zrovna tak, jako si nemohli vynachválit jeho účast návštěvníci slavnostního otevření, protože mnoho z nich bylo setkání se špičkovým kulturistou skutečným zážitkem. Kluci budou mít o čem vyprávět ve škole.

Dream Body Fitness jako takové nabídne skutečně velkorysé prostory pro vaše zlepšení na kondici i svalovém rozvoji a na své si přijdou skutečně všichni. Od workoutového cvičení po crossfit, kardio aktivit až po sportovní kulturistiku. Při těchto aktivitách na vás bude dohlížet odborný personál, který má své znalosti podpořené nejenom teorií, ale i soutěžní praxí.

Zároveň tu máme skvělou zprávu pro fanoušky Extrifit Teamu z Prahy, Kladna a nejbližšího (i vzdáleného) okolí. Extrifit v Dream Body fitness určitě nebyl naposled a 3.9. přiveze celý svůj ansábl na Extrifit Training Day, který se uskuteční právě zde.