Nové trička v e-shopu!

Autor: Pavel Vacek
1838371-img-vyvoleny-thomas-dluhy-exekuce (2)

Naše klasická, černá trika Extrifit už jistě znáte. Jsou natolik populární, že si je berou někteří soutěžící v reality šou s sebou do léčebny, neboť pohled na ně, na jejich vytříbený design, je léčebnou kůrou pro jejich znavenou mysl. Zároveň je to pojítko mezi skutečnou kulturistikou a image kulturisty.  
Ale ne, konec ironie a nadsázka a teď vážně. Vzhledem k počtům triček vyvedených v klasické kombinaci černé a loga Extrifit nám je jasné, že to pro mnohé z vás je již jenom „další Extrifit tričko“. Proto jsme se rozhodli, že pro vás budeme mít trika i v jiných barevných kombinacích. Navíc jsme mírně navýšili gramáž trička a tím pádem ještě zvýšili jeho kvalitu.

Zároveň platí, že jsme triko opětovně zařadili do bonusového programu. Tzn., že za každou objednávku v minimální hodnotě 3000,- dostáváte toto triko zcela zdarma společně s ještě dalšími výhodami našeho e-shopu. Více o těchto výhodách se dočtete zde.

A pozor!  Trika v šedé a bílé barvě jsou zdarma pouze na

e-shopu Extrifit.cz!


Při objednání zboží v požadované hodnotě si jednoduše v poznámkách v objednávce napíšete o jakou barvu a v jaké velikosti triko požadujete. V ostatních partnerských e-shopech jsou k dostání pouze trika klasická, černá.
Tyto trika jsou samozřejmě k prodeji i volně, bez nutnosti objednání jiného zboží a najdete je v sekci oblečení zde. triko šedé triko bílé