NOVÉ AMINO HYDRO!!!

Autor: Pavel Vacek

Chcete zrychlit růst svalstva? Zkvalitnit hmotu? Zlepšit regeneraci? Zvednout výkonnnost? Konečně se přiblížit kulturistům z obrázků…
 

Zařaďte do své suplementace zcela nové, hydrolyzované syrovátkové aminokyseliny Extrifit Amino Hydro! Všichni soutěžní kulturisté Extrifit teamu je berou. Pro nárůst libového svalstva jsou tyto aminokyseliny naprosto nepostradatelné! BEZ AMINOKYSELIN NEVYBUDUJETE SVALOVOU HMOTU. SVALY SE TOTIŽ SKLÁDAJÍ Z AMINOKYSELIN!!!
 
 

Kulturisté Extrifit teamu vám zaručují kvalitu aminokyselin Amino Hydro.
Vynikající stravitelnost i při množství 50 – 60 tablet denně!
Žádné problémy se zažíváním!
 
Obsah čistých aminokyselin 85% v každé tabletě!
  BEREME AMINO HYDRO.jpg
Vyrobeny ze 3 nejkvalitnějších zdrojů aminokyselin, jaké existují:
 
1.) hydrolyzovaného 90% syrovátkového izolátu
2.) hydrolyzovaného 80% syrovátkového koncentrátu
3.) 80% syrovátkového koncentrátu
 
 
 
Aminokyseliny vybírejte podle těchto kritérií:
 

 
1.) musí být hydrolyzované - neboli předtrávené aminokyseliny.
 

Z hlediska využitelnosti a stravitelnosti stojí Amino Hydro na samé špici veškerých bílkovinných zdrojů. Jedná se o speciální typ syrovátkové bílkoviny, vystavené během výroby enzymatickému procesu - rozštěpení proteázovými enzymy (enzymy štěpícími bílkoviny) na aminokyseliny s dlouhým řetězcem. Tyto aminokyseliny se nazývají polypeptidy. Jedná se o enzymatický proces hydrolyzace – pre-digestion („předtrávení„). Jeho produktem je pro tělo vysoce vstřebatelná a využitelná bílkovina ve formě peptidů (oligopeptidy, tripeptidy, tetrapeptidy, pentapeptidy...). Index biologické využitelnosti BV 104 - 107! Každý druh peptidu svými unikátními vlastnostmi zásadně urychluje čas trávení. Rychlost vstřebatelnosti peptidů Amino Hydro je o 2 hodiny kratší než u běžných bílkovin.
 
 
2.) POZOR, aby tablety nebyly jen OBYČEJNÝ slisovaný protein!
 

3.) mimořádnou pozornost věnujte množství pojiva
 
Amino Hydro jsou velmi silné aminokyseliny, vyrobené novou metodou pre-pressing (=minimum pojiv). Pojivo je nežádoucí a velmi těžko stravitelné, proto je důležité, aby jeho obsah v tabletě byl co nejmenší. Aminokyseliny Amino Hydro obsahují až 10x menší množství pojiva, než je běžné! Tím se naprosto zásadně zlepšuje jejich stravitelnost. Každá tableta obsahuje nálož aminokyselin a díky minimálnímu obsahu pojiva je i přes tak vysoký obsah aminokyselin příjemně malá a snadno polykatelná. Je běžné, že jiné tablety, které mají takto vysoký obsah aminokyselin, jsou až 2x větší! To způsobuje mnohdy neřešitelný problém s jejich konzumací. 

4.) barva tablet
 
Barvivo je nežádoucí a zbytečná příměs, která pouze snižuje procento aminokyselin a zhoršuje stravitelnost. Správná barva tablety je bílá nebo lehce mléčná.
 
5.) zdroj aminokyselin
 
Hydrolyzovaný lactalbumin. AMINO HYDRO obsahují komplex všech potřebných aminokyselin ve špičkové kvalitě. Tyto aminokyseliny se okamžitě dostávají do krevního oběhu a nezatěžují trávící ústrojí. Jsou  vyrobeny z vysoce kvalitní bílkovinné frakce hydrolyzovaného  lactalbuminu – bohatého na aminokyseliny ve volné formě (FREE FORM)  a aminokyseliny vázané peptidovou vazbou v krátkých řetězcích  (PEPTIDE BOND). Peptidy, obsažené v hydrolyzovaném  proteinu, jsou pro tělo biologicky nejvstřebatelnější a nejvyužitelnější formou bílkovin a pozitivně ovlivňují dusíkovou bilanci (anabolický efekt).
 
6.) MAXIMUM BÍLKOVIN, MINIMUM CUKRŮ A TUKU
 
Dejte si při výběru aminokyselin pozor na vysoký obsach cukrů v tabletách; tablety a kapsle Extrifit předčí ostatní také tím, že obsahují zcela minimální procento cukrů
 
AMINO HYDRO jsou aminokyseliny, u kterých je dramaticky snížen obsah sacharidů na minimální hodnotu 2,5 % (ostatní mají až 28 %, což je více, než 10krát tolik! Takové množství cukrů nemá v aminokyselinových tabletách co dělat).

U AMINO HYDRO je dramaticky snížen obsah tuků na pouhých 3,02 %
  AMINO HYDRO NEW
AMINO HYDRO - ŠPIČKOVÉ PARAMETRY - VÝHODY V BODECH:
 
- nejvíce BCAA: 23300 mg na 100 g - takže už nemusíte kupovat BCAA jako samostatný výrobek
- nejvíce aminokyseliny glutamin: 17790 mg na 100 g - takže už nemusíte kupovat Glutamin, jako samostatný výrobek
- nejvíce aminokyseliny lysinu: 10380 mg na 100 g
- nejvíce aminokyseliny asparagin: 10810 mg na 100 g
- HYDROlyzovaný 90% syrovátkový izolát
- HYDROlyzovaný 80% syrovátkový koncentrát
- syrovátkový 80% koncentrát
- nejméně sacharidů ze všech aminokyselinových tablet
- nejméně tuku ze všech aminokyselinových tablet
- nejméně pojiva ze všech aminokyselinových tablet
- perfektně malé
- teměř žádné pojivo
- předtrávené = špičková okamžitá vstřebatelnost a zabudování aminokyselin do svalů