Nová soutěž pro vás.

Autor: Pavel Vacek


Jak jsme slíbili při dosažení hranice 7000 fanoušků na našem profilu, tak taky plníme. Vyhlašujeme další, u vás tak oblíbenou facebookovou soutěž o produkty zn. Extrifit.

Každé kolo z našich soutěží mělo nějaké téma a ani tentokrát to nebude jinak. Soutěžili jsme s všelijakými výtvory na téma Extrifit, se společnými fotkami se členy Extrifit Teamu, s naaranžovanými produkty a s různým zachycením vašich sportovních aktivit.

Nyní se vrátíme k tomu, co dělá Extrifit Extrifitem. A to jsou svaly a jejich cesta k nim. Což samozřejmě neznamená, že se soutěže nemohou zúčastnit i ženy.

Budeme soutěžit s fotkami, které vás zachycují při tréninku s činkami, nebo na strojích, resp. kladkách.
Takže žádný běhání, žádný steppery, kola, gumy, trx, inliny atd.. To už tady bylo. Teď se půjde na benče, dřepy, mrtvoly, shyby, tlaky, pozvedy a já nevím co ještě. Hodně vděčné jsou legpressy. Vezmeme v potaz i silácké disciplíny jako převracení pneumatik, krucifixy apod..

Ke všem vašim fotkám připojte logo Extrifit, pokud už nebude na vašem tréninkovém oblečení a fotky si upravujte, jak je vám libo. BCAA TBL-Slavoj
Soutěžit se bude klasicky. Vy pošlete fotku na profil Extrifit.cz, my jí zveřejníme a vy se snažíte, aby vaše fotka byla natolik zajímavá, aby dokázala sesbírat dostatek hlasů. Ceny dostanou tři fotky s největším počtem hlasů. Sdílení a doporučování fotky je povoleno.

Ale pozor!
Víme, že vás trápilo to, že zatímco vy jste se snažili získat hlasy pro vaše fotky, častokrát na hranici otravování svých kámošů, zatímco někdo jiný fouknul fotku na nějaké robotické stránky pro sbírání Like v podobných soutěží a přifrčely mu stovky hlasů z Egypta, Indie, Číny atd..  Chápu, že tohle jednoho otráví. Tyhle soutěže jsou pro vaši zábavu, pro to, abyste se mohli pochlubit svou příslušností k naší značce a pro přátelskou soutěživost. A taky abyste si přilepšili ve vašem suplementačním programu, samozřejmě. A zrovna tak ani naše stránka není sběrnou nefunkčních jmen.

Jenže takovému sbírání hlasů nejde zabránit. V podstatě to je nedohledatelné. Vymysleli jsme pro vás tedy jeden kompromis. Z prvních 100 hlasů odečteme všechny Li tchin mingy, Muhammady, Kamali, محمد علي (ملاكم). Necháme pouze anglicky, nebo evropsky znějící jména. Poté vezmeme číslovku 100, odečteme počet odebraných jmen a z toho získáme procentuální poměr neplatných hlasů. Takže pokud v poslední stovce bude 35 odebraných jmen a celkový počet liků dosáhne 500, tak postup bude následovný:  Ze 100 hlasů je 35 neplatných, tzn. 35%.  Z 500 like je 35% hlasů neplatných= odečítáme 175 hlasů a celkový počet uznaných hlasů je tedy 325 hlasů.

Jo, bude to pakárna, ale vyzkoušet se to musí. Pokud máte lepší nápad, jak se vyvarovat podvodnému sbírání like, sem s ním.

A o co se hraje?
1.    Místo: BCAA Instant
2.    Místo: BCAA Liguid
3.    Místo: Creapure


První tři místa budeme odměňovat pouze v případě, když se zúčastní více než 15 fotek. Pokud jich bude méně než 15, odměníme pouze nejlepší fotku. Ale vzhledem k zájmu v uplynulých kolech, je toto asi zbytečná obava.

A do kdy se hraje:
Od zítřka, tj 20. 1. 2014 až do 31. 1. 2014 V neděli 2. února budeme znát první vítěze. Vzhledem k tomu vzorečku to bude napínavější než kdy jindy.
BCAA TBL-Slavoj a Tom 285689_10150955985309788_1227790708_n 73135_448451035238339_1235208641_n