Nová soutěž na Facebooku!

Autor: Pavel Vacek

Pokud patříte mezi fanoušky našich facebookových stránek, jistě vám neušla informace o tom, že jakmile dosáhneme pěkného kulatého čísla 10 000 fans, budete mít za odměnu po delší době zase nějakou pěknou soutěž.

A 10 000 fanoušků naše stránka oslavila zrovna včera, v pátek 23. 5. Paráda. Jsme tomu strašně rádi, neboť jsme si po celou dobu nemuseli pomáhat placenou tlačenicí na vaše monitory, nákupem fanoušků atd… Naši lidi jsou autentiční fandové, kteří nám denně na profil posílají fotky produktů, se kterými jsou nadmíru spokojeni, nebo společné fotky se členy Extrifit Teamu. Prostě fandové, kteří Extrifitem žijí a baví je.

A o to tady jde především. To bude předmětem naší soutěže.

team 20141 - kopie

Pošlete nám vyfocené naše produkty v nějakém vašem zajímavém aranžmá, vyfoťte se při tréninku v našem triku, udělejte pěknou, zajímavou fotku na téma Extrifit, prostě něco fajnového.

Ovšem pozor!!! Žádná vkládaná loga. Hezky pěkně originál Extrifit.

Jak budeme soutěžit a kdo vyhraje?

Nejjednodušší je samozřejmě sdílení fotek a sbírání lajků. To zachováme. Ale pak je tu hromada lidí, kteří by se rádi zapojili, ale otravování kámošů je jim tzv. proti srsti. Ti vyžadují porotu a posuzování jejich výtvoru. Fajn, když už slavíme těch 10000 fans, uděláme kompromis. Resp. zdublujeme umístění.

Budou 2 kategorie hodnocení.

První 3 místa vyhrávají fotky s největším počtem „like“ a zároveň budeme hodnotit 3 nejzajímavější fotky. Pokud bude jedna fotka v obou kategoriích na hodnoceném místě, ceny se nezdvojují, ale vyhrává tu hodnotnější cenu. Teoreticky tak tedy rozdáme 6 cen.

Jak to poslat?

To je jednoduché. Stačí to hodit na náš profil, nebo do zpráv. My to dříve či později ten den zveřejníme a vy můžete začít bojovat.

 

O co se bude hrát?

  1. cena: CFM Instant Whey 80 balení 20x30g
  2. cena: Beefmass 1,5 kg
  3. cena: BCAA Free Form Liquid 80000 mg

A od kdy do kdy se hraje?

Začneme v pondělí 26. 5. a skončíme v pátek 6. 6. 2014 V neděli budete znát vítěze.

7 (6)