Nová letní soutěž o Hydro Isolate 90!

Autor: Pavel Vacek

Když na svém fejsbůku zveřejnila fotky Timea Trajtelová, což bylo ještě před začátkem prázdnin, kterak se vystavuje před nápisem Extrifit v písku, tak mě hned napadlo udělat nějakou letní soutěž. Říkal jsem si, že by bylo fajn vidět prsa a dlouhé krásné nohy taky někoho jiného. Soutěž jsem tedy avizoval a dlouho se nic nedělo. A proč? Protože jsem byl na dovče a před ní a při ní se to vůbec nehodilo. A teď už mám po ní a můžeme se na to vrhnout. Ale než jednou větou napíšu pravidla soutěže, dovolte mi se trochu rozepsat. Jestli vás to už teď nudí, mrkněte na konec, tam ty pravidla někde budou. Ale já chci mluvit o dovolené a taky tak trochu o proteinech.

Byl jsem v Itálii. Vedro jako prase, zřejmě proto, aby se ty výsadkáři z Afriky mohli rychleji cítit jako doma, ale v klimatizovaném hotelu bylo fajn. Vlastně celý ten hotel byl fajn. Prosciutto tam dávali na kila a parmezánu se tam válelo tolik, že jste ho mohli používat jako pudr pro mimina, když na to přišlo. Celkově to byl příkladný hotel oplývající všemožným pohodlím. Nedaleko byl taky kemp.

A kemp je pro mě střediskem bláznů a voličů Zelených. Což je totéž. V tomhle zařízení jsem byl naposled coby dítě a vážně nevím, co jsem tehdy rodičům tak strašného provedl, že mě vzali do kempu. Vzpomínky na tuhle bezútěšnou dovolenou mám doteď. Společenství lidí, dobrovolně trávící čas v nepohodlí, spících na zemi a vykonávající potřebu ve vzdálené budově na míle daleko, ve mně zkrátka dodnes nebudí důvěru. Jako dítě jsem se ocitl v kempu tehdejší NDR a čas mezi slejvákem a nudou jsem řešil hrou na zatýkání fašistů. Ostatně materiálu bylo dost. Otec stejnou situaci řešil mnohem prozaičtěji a to permanentní hladinou alkoholu v krvi, což mi zase tak nevadilo, protože o to víc jsem se mohl soustředit na zatýkání, bez otravného peskování příbuzných. Od té doby uplynulo mnoho let a kempy se jistě změnily. Přesto nevěřím, že by se změnily natolik, že by vás minuly zvuky ochablých těl, vyhledávající poslední zbytky romantiky v neodvratně chýlícím se konci jejich sexuálního života, které dělí od okolního světa 1 mm silná celta. A taky nevěřím, že byste se vyhnuli tratolišti germánské moči, když se odeberete v noci čůrat do nějaké té budovy. Kempování, jak se mi tak zdá, je totiž jakousi úchylkou především Němců a Holanďanů, kteří měli k perverzním praktikám odjakživa blízko.

Netuším, kolik takováhle sranda stojí, ani jaká suma činí rozdíl mezi spaním na kamenech a vařením na plynové bombě a ubytováním v pohodlném hotelu s jídlem, ale ať je jakákoliv, raději bych ji věnoval útulku pro beznohé psy. Mám totiž mnohem raději dobrý pocit z dobrého skutku a čůrání, aniž bych plnil stezku odvahy spočívající v hledání germánských několikacentimetrových pum, nakladených desítky metrů od místa určení.

Což mě přivádí k rozdílu mezi drahými, dražšími a zcela levnými proteiny. Extrifit má spíš ty dražší. Zato se vším komfortem. A tak, kdykoliv je nějaká akce na protein nebo aminokyseliny, mi nějaký vyznavač kempování pošle odkaz na e-shop, kde mají BCAA za pár drobných. Je to pravda. Háček je v tom, že co se vydává za rozpustná BCAA, nebo protein natural, je ve skutečnosti prachobyčejná surovina, navíc ještě mizerně zabalená. I my máme surovinu. Vozí se v obrovských sudech a chutná zhruba jako genitálie týden starého geronta. Proto to dá dost práce, než se z nich ve výsledku vyrobí taková pochoutka, jako jsou třeba malinové instantní BCAA, které při psaní tohodle článku zrovna popíjím.  Ale pokud někdo rád chodí v holínkách na záchod, je možné, že mu bude stačit surovina přesypaná ze sudu. Zákazníci Extrifitu radši hotel, nebo apartmán.

Jenže teď tady mám parádní supr protein, který je úplně All Inclusiv za cenu 0 korun. A o tom bude soutěž. O Hydru Isolate 90, což je perfektně stravitelný protein s téměř žádnými sacharidy a v podstatě nulou tuku. Pádesátihvězda na Seychelách to není, ale pětihvězda s parádním servisem v Evropě to je na tuty. A pozor! Nevyhrajete jenom jeden protein. Vyhrajete rovnou dva! A nějaké drobnosti k tomu za další místa.

Jedno Hydro Isolate 90 vyhrává fotka s nejvíce lajky, takže můžete škemrat u kámošů, zapojovat vaše fan page atd… A druhé Hydro Isolate 90 vyhraje fotka podle našeho výběru. Nemáme nějaké specifické požadavky, ale která se klukům z Extrifitu bude nejvíc líbit, tak její autor bere špica protein. Oceníme i další dvě fotky v pořadí dle našeho výběru nějakými menšími dárky, zda to bude creatin, triko, nebo náramky, to už se nechte překvapit.

A jaké je téma? Léto. Cokoliv má spojení s letní pohodou, výlety, dovolenými, prázdninami a Extrifitem, pošlete. Extrifit, ať už šejkr, protein, tričko, kraťasy, nápis v písku, nikde nesmí chybět. Vsazené logo z pozdravu z Chorvatska se ale nepočítá.

Fotky posílejte do zpráv na FCB stránku Extrifit.cz. 

Soutěž pojede necelý týden, čili ode dneška do neděle do 12 hod a příští pondělí tj. 27.7.2015 oznámíme vítěze a ukážeme všechny fotky. Pokud tedy chcete vyhrát protein s aktuální cenou 899,- Kč, tak hurá do toho.


A tady máte pár fotek pro inspiraci: