Norbert Zajac novou tváří Extrifitslovakia týmu

Autor: Pavel Vacek

Juniorský mistr světa v kulturistice v roce 2012 Norbert Zajac se stal první tváří nově založeného EXTRIFITSLOVAKIA TEAMU, přičemž EXTRIFITSLOVAKIA je hlavním partnerem Mozolani Fitness Cupu 2014 a VIP partnerem Mozolani Magazine. Spolupráci na těchto třech úrovních podpisem na smlouvě potvrdily jednatel společnosti EXTRIFITSLOVAKIA Martin Andrej, jednatel Mozolani The Fitness Authority Andrej Mozoláni a Norbert Zajac.

EXTRIFITSLOVAKIA TEAM

První osobností a tváří slovenského týmu je juniorský mistr světa v kulturistice (2012) Norbert Zajac, který bude v rámci svých možností tuto značku užívat a podporovat ji. \"V první řadě jsem velmi rád, že jsem dostal takovou příležitost a mohu být součástí EXTRIFITSLOVAKIA TÝMU. Sortiment výrobků značky Extrifit znám, jsou to velmi kvalitní suplementy. Jsou tam i specifické produkty pro tzv. hard kulturistů, co mně maximálně vyhovuje, ať už v objemové přípravě nebo v rýsovací fázi. Momentálně jsem stále ještě v objemovce. Moje příprava směřuje k jarní části 2015 Cílem je nominovat se na ME 2015 I díky suplementem této značky budete moci sledovat moje pokrok. Udělám vše, co je v mých silách, abych tuto značkou co nejlépe propagoval, "poznamenal Norbert Zajac.

Kdo další bude součástí týmu? "V EXTRIFITSLOVAKIA týmu bychom chtěli mít více borců, nejen muže, ale i ženy, abychom nebyli odkázáni na borce z Česka. Když přibude do týmu další osobnost, hned se o tom dozvíte. Doufám, že do roka, maximálně do dvou budeme mít na Slovensku stejně kvalitní tým jako v Česku, "konstatoval Martin Andrej.

Mozoláni MAGAZINE   Od září 2014 spustíme na portálu mozolani.com EXTRIFITSLOVAKIA poradnu. "Spolupráce s Andrejem Mozoláni je dobrá, jsme maximálně spokojeni. Jak jsem již zmiňoval, potřebujeme uvést tuto značku na slovenský trh. Na Slovensku takové poradny nebyly zveřejněny, je to poprvé. Věříme, že lidé budou reagovat a ptát se profíků, kteří jim pak odpoví. Očekávání máme vysoké. Děláme vše pro to, aby lidé o nás věděli co nejvíce a byli s našimi výrobky spokojeni, "dodal Martin Andrej.  

Andrej Mozoláni: "Pokud mohu říci k té exkluzivitě, měli jsme na výběr dvě značky. Rozhodli jsme se pro Extrifit, který patří v segmentu kulturistiky a fitness mezi silných hráčů, má za sebou kvalitní tým a ten se rozšiřuje i na Slovensko. " V EXTRIFIT SLOVAKIA poradně vám budou radit Norbert Zajac az českého Extrifit týmu čeští kulturisté Tomáš Kašpar, Vojtěch Koritenský, Petr Vaniš, Milan Obořil, Petr Března, Jakub Šubrt, Slavoj Bednář a slovenská bikiny fitneska Sabína Pleváková. Dotaz pište na: redaktor@mozolani.com, odpovědi naleznete po 1. září 2014 na www.mozolani.com.