Natáčení druhého dílu tréninkového videologu

Autor: Pavel Vacek

Určitě jste si, coby fanoušci Extrifit Teamu, nenechali ujít tréninkový videolog Vojty Koritenského a Radka Lonce, jež se objevil na serveru Ronnie.cz IMG_7462
První díl se natáčel v Liberci, v domovské posilovně Radka Lonce s názvem Fitmexx  a vzbudil poměrně značný ohlas. Tentokrát se ovšem natáčelo ve fitku ještě vyhlášenějším. Kluci totiž spolu potrénovali v posilovně Tomáše Bureše a Marka Vomáčky, v T&M Olympia Fitness. A musím se přiznat, že jsem jim trochu záviděl. Nemusel bych, pokud bych doma nezapomněl hadry na cvičení, ale takhle jsem jenom okukoval špicové mašiny Hammer Strenght, Life fitness a hledal v duchu volnou chvilku, kdy bych si sem mohl přijet dát do těla. Na těhlech strojích se musí makat fakticky parádně! Ale zpátky k natáčení. V T&M fitness se tedy točil druhý díl tréninkového videologu Vojty a Radka. Natáčení proběhlo po skončení kontrolní nominace před blížícím se podzimním vrcholem sezóny, amatérským Arnold Classic. Za zmínku stojí, že všichni členové Extrifit Teamu touto nominací prošli, přičemž Vojta Karolínou si vysloužili speciální pochvalu od státních trenérů za předvedenou formu. IMG_7508 Na pořadu dne byl tentokrát trénink prsních svalů a tricepsů. Vzhledem k pokročilému datu předsoutěžní přípravy a po dopoledni stráveném pózováním, bylo jasné, že silové rekordy tentokrát padat určitě nebudou. Co bude ale kulturistického fanouška určitě zajímat mnohem víc, je otázka, zdali nebyl náhodou zdolán rekord v počtu žil na cm2. Protože takovéhle krevní řečiště, které předvedli oba pánové se hned tak nevidí.
V záběrech se určitě taky mihnou jiní přítomní závodníci jako například naše Barunka Černáková, která rovněž drtila svoje záda, s parádní formou se na nominaci prezentující Pavel Fabók a bezpochyby vynikající Katka Kyptová. Tenhle díl tedy bude stát určitě zato a pokud si ho nechcete nechat ujít, tak si zaškrtněte datum 21. 9. v kalendáři.