Mr. Universe již tuto sobotu !!!

Autor: Pavel Vacek
PA260078.JPG PA260079.JPG
Doba odletu české výpravy na prestižní soutěž Mr. Universe se již nezadržitelně blíží. Fy Extrifit proto některé z vybraných reprezentantů vybavila parádní repre teplákovou soupravou, ve špičkovém designu fy Extrifit.
Troufám si tvrdit, že v těchto soupravách nebudou naši kluci a jedna slečna v podání Káji Holubcové vypadat jak vidláci a vizuálně budou plně korespondovat s vynikajícími formami a svalovými objemy našich sportovců.

Zároveň jsme pro všechny fanoušky našich borců připravili lahůdku. Jako na jediném českém webu se dočkáte textového on-line zpravodajství z průběhu soutěže. Report se bude týkat všech kategorií, kde se objeví naši reprezentanti.

Budeme vás informovat o odhadech na umístění, o tom jak si naši sportovci vedou, jak jim vyšla forma a s jakou konkurencí se budou muset utkat v průběhu soutěže a samozřejmě se také dozvíte jejich konečné, věřme ve vysoké, umístění.

Zkrátka a dobře, naše reprezentace odlétá v pátek dopoledne a od té chvíle nás čeká víkend plný svalů, napětí, maximum radosti a doufejme, minimum zklamání.

Držte nám palce.
Reprezentanti ČR na Mr. Universe:

Vojtěch Koritenský
Slavoj Bednář
Karolína Holubcová
Ondřej Mlaka
Jiří Borkovec
Robert Smutný
Zdeněk Braniš
Michal Šmejda
Ivo Havíř
Jiří Jánoštík