Monitoring přípravy Honzy Stáni na soutěžní premiéru

Autor: Pavel Vacek

 
Zahájili jsme monitorování přípravy Honzy Stáni, ktrerý se chystá na jaře poprvé okusit soutěžní prkna ve sportovní kulturistice. Budeme Vás pravidelně informovat a zveřejňovat Honzovy fotky z průběhu celé závodní příravy. Níže Vás čeká krátké představení tohoto borce.


Ahoj Honzo, představ se naším čtenářům. Tvůj věk, výška, váha, odkud pocházíš, rodina, zaměstnání atd.

Ahoj, je mi 27 let a měřím 183 cm. Aktuální váha je těsně u 100kg. V objemovce 110kg. Pocházím ze Znojma a moje zaměstnání je v rodinné firmě která se zabývá opravou lékařských nástrojů.
 
Co rodina ?
 
Rodinu zatím  nemám a neplánuji, každopádně  časem vše přijde.

Jak dlouho se věnuješ posilování ?

Posilování se věnuji už 9 let a teď nadešel čas ty roky dřiny  ukázat na soutěžních prknech..

Na jakou soutěž směřuje tvoje příprava ?

Příprava je zaměřena na červnové soutěže v NABBA

Absolvoval jsi už nějakou soutěž v kulturistice ? (kdy, kde umístění, atd.)

Nikdy jsem nezávodil, příští rok bude premiéra za NABBA




Proč jsi nezkusil závody už dříve ?

Dobrá otázka, víš plno začínajících kluků jde na závody  ne s tak dobrou formou, jak by asi každý z nich chtěl. Buď jim chybí kvalita hmoty a nebo váha. Já jsem na sebe dosti přísný a proto jsem názoru, nelez tam kde ještě nejsi. Ten impuls kdy jsem si řek že to zkusím nadešel letos po zkušební přípravě kdy jsem nafotil pár fotek(které zde jsou) abych viděl jak to vypadá z toho druhého pohledu. Hodně lidí mi říká proč nezávodím a já všem  říkám že ještě můj čas nenadešel. No a letos se cítím, že to zkusím a chci přijít  v soutěžní váze okolo 103kg. To je má představa. Vím, že to o kilech není, ale při téhle váze se cítím a podle fotek i vidím že tohle je pro začátek nejreálnější.

Prozradíš nám s kým konzultuješ veškeré věci ohledně přípravy ?

Každopádně za největší zkušenost považuji sám sebe, to že jsem své tělo dotáhl někam, kde by to ostatní třeba už vzdali, protože 9 let je nějaký rok a když ještě máte rychlé spalování, tak váha a hmota jde opravdu pomalu. Každopádně na přípravě se podílí pár lidí - Veselý, Heřman a Pavel Vacek, s kterým začínám spolupracovat. Tímto bych  jim chtěl moc poděkovat a hlavně také Davidovi Valáškovi, který je můj sparing partner a hodně mě motivuje. Díky

V jakém fit centru se budeš připravovat ?

www.bbk-fitness.cz, Kde mám super podmínky a tímto jim i děkuji.

Máš nějaké zajímavé silové výkony, které by stály za zmínku ?

Silové výkony nějak neberu za součást kulturistiky, ale dřep 180, bench 150, mrtvý tah 200 Kg. Podotýkám, že pro mě je důležitá technika a toho se já držím a jestli tam mám 50 nebo 20 je úplně ,, jedno´´



Proč sis vybral spolupráci s firmou Extrifit ? Máš s ní už nějaké zkušenosti ?

Firmu Extrifit jsem oslovil o vzájemnou spolupráci a monitorování mé přípravy. Důvod, proč jsem zvolil právě Extrifit, byl jednoznačně rozhodující, když jsem vyzkoušel jejich suplementaci. Nejen skvělá chuť, ale celkové složení a zpracování se mi velice zamlouvá. Doporučuji každému vyzkoušet nabízené produkty a přesvědčit se o tom sám.

Vzkázal bys něco našim čtenářům ? Na co se můžou těšit ?

Těšit se můžou na dost věcí a stačí když budete pravidelně sledovat stránky Extrifitu.

 Závěrem chci podotknout že udělám vše, abych  nikoho nezklamal. Zaměřím se na hustotu, kvalitu a mohutnost svalové hmoty. Díky všem !

Děkujeme Honzo za rozhovor a budeme se těšit příště na první kontrolu tvé objemové formy !

Vojtěch Koritenský
EXTRIFIT TEAM