Monitoring přípravy Honzy Stáni - Začátek

Autor: Pavel Vacek


Ahoj Honzo, před měsícem jsme poprvé zveřejnili monitoring tvé přípravy. Prozraď našim čtenářům, jak jsi daleko.
 
Především zdravím všechny a i Tebe Vojto. Abych to vzal po pořádku, tak do této chvíle ještě odpočívám. Začátek přípravy začíná už 4. ledna. Podle prvního termínu jsem měl začít už  14. prosince. Důvod, proč jsem to posunul právě na 4 ledna, bylo rozhodnutí po konzultaci s Pavlem Vackem. Řekli jsme si, nebo spíš Pavel řekl, že mám tělo nechat úplně vypnout a soustředit se na odpočinek. Jak už jsem uvedl v prvním rozhovoru, přípravu  probírám s Pájou a věřím, že ví, co dělá. Nesmím zapomenout i na Heřmana Veselého, s kterým konzultuji stravu a vše kolem toho. Co se týče stravy, tak držím převážně vše na sacharidech, kde používám Hardcore Gain 21, bílkoviny pouze z masa a ráno na snídani a večer před spaním užívam HYDRO 77. Nezapomínám ani na kloubní výživu - Gela 900. Zatím žádná věda. Trénink jsem vynechal úplně a pouze svalstvo protahuji. Cítím se fajn a určitě mi tohle prospěje, i když se musím přiznat, že cukaní mám a už se těším až to vypukne. Koncem ledna zde uveřejním první fotografie z objemové přípravy..
 
Jak dlouho už máš teda pauzu od tréninku ?
 
Pauzu mám 14 dní
 
Jinak bych se chtěl ještě zmínit, že od nového roku 2010 budu spolupracovat s firmou NIKE, která mě bude sponzorovat v přípravě.
 
Tak to gratulujeme k získání nového sponzora, který je v tomto sportu tak důležitý. Děkujeme ti Honzo za rozhovor a budeme se těšit na další zprávy a fotografie
 
Za EXTRIFIT TEAM
 
Vojta Koritenský