LONG 80 – 7 HOURS – NEJLÉPE SESTAVENÝ POSTUPNĚ SE UVOLŇUJÍCÍ PROTEIN

Autor: Pavel Vacek


CO TO JE?
 
Long 80 – 7 hours je postupně se uvolňující proteinový matrix (směs proteinů od nejrychlejších až po pomalé v jediném produktu) – novinka značky Extrifit. Long 80 – 7 hours byl vytvořen specielně a na míru kulturistům Extrifit teamu. LONG - PR - RONNIE.jpg
PROČ JE TAK DOBRÝ?
 
Tento prvotřídně sestavený protein je jedinečný mezi všemi postupnými proteiny. Zajistí vám totiž jako jediný plynulou dodávku bílkovin od okamžiku konzumace až po dobu 7 hodin. Vaše svaly mají díky tomuto nastavení zajištěno stálé a rovnoměrné doplňování aminokyselin (základní stavební látky svalové hmoty), a to již od samého začátku po požití a pak plynule dalších 7 hodin.
 
 
 
NEJLÉPE SESTAVENÝ POSTUPNĚ SE UVOLŇUJÍCÍ PROTEIN:
 
Unikátnost Long 80 – 7 hours spočívá v tom, že jeho složení je správně nastavené pro plynulost (a to je to nejpodstatnější – žádné výkyvy nebo nevhodný čas nástupu účinku). Proteinová směs je sestavena z optimálních zdrojů – od nejrychlejších až po nejpomalejší a jak se dočtete níže, na kvalitě jednotlivých složek se zde nešetřilo!!! Pokud vypijete jen obyčejný kasein (kaseinát vápenatý) nebo sušený bílek (to jsou obvyklé složky obyčejných postupných proteinů – nebo také nočních, jak se jim říká), dodávka a uvolňování bílkovin má značně nevhodný postup uvolňování. Po jejich požití vzniká „díra“ a nástup vyplavování aminokyselin není ideální. A právě v tomto Long 80  - 7 hours všechny tzv. „dlouhé“ proteiny předběhl o světelné roky! Pouze Long 80 zajišťuje skutečné postupné a plynulé vstřebávání bílkovin! 
 
 
 
JAK LONG 80 – 7 HOURS FUNGUJE?
 
Dlouhý (long) protein používáte nejčastěji v případech, kdy víte, že se nebudete mít možnost delší čas najíst. Druhé nejčastější použití je na noc - pro zajištění dodávky bílkovin během spánku. V těchto případech volte jedině Long 80 od Extrifitu. Nyní vám vysvětlíme, jak právě tento dlouhý protein funguje a v čem „drtí“ ostatní tzv. „dlouhé“ proteiny:
 
1.)   Protein si namixujete (mimochodem – rozpouští se skvěle a netvoří žádné hrudky) a vypijete -  ihned po požití se začne uvolňovat první složka Lngu 80 – a to enzymaticky hydrolyzovaný (předtrávený) syrovátkový protein (Hydro) – čili žádné prodlevy, žádné „díry“, žádné čekání na účinek – Long 80 – 7 hours účinkuje ihned!!! Hydro vám zajistí první kopanec bílkovin. Graf – žlutá křivka.
 
2.)   Během hodiny až dvou je hydro perfektně stráveno a natrávena je již druhá, středně rychlá proteinová složka – CFM protein (cross clow microfiltrated). Tento vynikající proteinový zdroj je „spálen“ během nějakých 3 – 4 hodin. Jak vidíte, máte již 3 hodinky rozběhnutou plynulou dodávku nejkvalitnějších bílkovin. Graf – zelená křivka.
 
3.)   Již od samého začátku – od momentu konzumace pomalinku startoval a nabíhal vynikající, středně pomalý zdroj bílkovin: EGG albumin - argentínský vaječný bílek, specielně upravený pro nutriční účely, (středně pomalá bílkovina zcela bez tuku a s nulou sacharidů). Tato složka Longu je nejvíce aktivní od třetí do páté hodiny po požití. Graf – modrá křivka.
 
 
4.)   A nyní to nejlepší – micelární kasein – nejvíce zastoupená složka Longu, která tvoří 71% bílkovin tohoto špičkového výrobku. Micelar totiž pomalinku nabývá na účinku již od samého začátku a jeho největší „pole působnosti“ je od čtvrté do sedmé - osmé hodiny po konzumaci. A tento zdroj „proteinovou nálož“ Longu uzavírá. Graf – červená křivka.
Long-graf.jpg  Jak vidíte, takto skutečně plynulou a nepřetržitou proteinovou fúzi vám nemůže zajistit žádný jiný protein – tímto se staví LONG 80 – 7 HOURS na špici všech nočních a postupně se uvolňujících proteinů!
 
Tipy na příchuťě: mimořádně povedená je příchuť vanilka – opravdu lahodná a voňavá, připomínající tradiční nanukový dort. Novinkou je příchuť jahoda-banán – velice jemná ovocná chuť, tip pro každého, kdo rád zkouší nové věci – určitě vás nezklame.
 
Přejeme vám, aby tento nový protein LONG 80 – 7 HOURS byl dobrým pomocníkem na vaší cestě za úspěchem, ať už v kulturistice - v budování svalů, či vylepšování vaší postavy.
 
Váš Extrifit.