Letní soutěž o Hydro Isolate 90.

Autor: Pavel Vacek

Tak se nám tu týden s týdnem sešel a je tu vyhlášení výsledků soutěže vyhlášené minulý týden. Nebudu to nijak protahovat. Možná jenom trochu. Zarazilo mě totiž několik věcí. V první řadě to, že po mém článku z minulého pondělí nevyskočil nějaký socialista ze židle a nejal se psát rozhořčenou reakci na téma tzv. obyčejných lidí. Což jsou všichni, ale tihle jsou na internetu známí tím, že ačkoliv disponují mobilem, počítačem, připojením a dalšími atributy běžného života, nemají dle diskutérů peníze na nic. Čili ani na hotel, dovolenou, koníčky, kvalitní stravu, benzín za 38 korun a milion dalších věcí, protože „kde na to má obyčejnej člověk vzít?“

Čímž se vysvětluje to, proč se soutěž tak dlouho rozbíhala. První fotka přišla až ve středu a já si do té doby říkal, že to snad budu muset odpískat. Nikdo nechtěl špičkový protein Hydro Isolate 90 zadarmo. Což je vlastně dobrá zpráva pro naši ekonomiku, protože to znamená, že všichni čtenáři jsou boháči. Pak ale přišla fotka paní Šimkové, která se šejkrem v ruce zdolávala takové kopce, že mě začaly bolet nohy a chytla mě závrať, jen co jsem se na tu fotku podíval. A dlouho to vypadalo tak, že budeme mít jednoho účastníka soutěže, který vyhraje dvě ceny. Unikát. Ve skutečnosti tahle paní, co šplhá po horách s lehkostí rodilého horala, splnila jenom trochu nevděčnou roli prošťouchávače soutěže a od té doby se fotky jenom hrnuly.  Ale aby to v kontextu předchozích řádků neznělo tak, že právě tito soutěžící jsou ti, kteří si nemohou dovolit Hydro Isolate 90. To by byl bohapustý nesmysl, protože tuhle velkou parádu si může dovolit úplně každý. Za 879,- kaček dostanete špičkový protein s neméně špičkovými hodnotami složení. Takže pohoda. A taky bych soutěžící nezařadil do škatulky „obyčejní lidé“, protože fanoušci Extrifitu, a to bez výjimky, jsou rozhodně neobyčejní lidé. Já totiž neznám jedinou značku doplňků výživy, kde by fans a značka tvořili tak semknutou komunitu a za to jsem tuze rád.

Takže teď už je vážně čas spustit virtuální virbl a vyhlásit vítěze.

V kategorii lajků to bylo strašlivě o prsa. Aktérů. A to si vemte, že ty jedny byly mužské a druhé nebyly vidět. Takže takhle těsné to bylo. A vyhrál s 260 lajky Dan Bauer, přičemž porazil Nikolu Scherberovou s lajky 250-ti. Zatímco Dan vsadil na osvědčenou taktiku sdílení u kámošů, jejich solidaritu, podporu a psí oči, Nikola zase nasadila do boje svoji roztomile neopálenou prďku a příjemný text. A protože její fotka neměla nijak nadstandardní počet sdílení, je zjevné, že lajky sbírala jednoduše proto, že se vám jedno z toho líbilo. Vsadil bych na to neopálení. A proto od nás získává druhou hlavní cenu.  A vyhlásíme i vedlejší ceny. Hromadu lajků získala i fotka Katky Holmanové, kterak v triku Extrifit píše opalovákem na záda kámošce nápis Extrifit. Pevně doufáme, že ten nápis nebyl rozpatlán a sluníčko ho na ty záda pěkně vytetovalo. Prý je to teďka in. A pokud ne, nevadí, pošleme jedno triko, aby ho kámošce nezáviděla. A naposled odměníme ještě Josefa Slavíčka, který sdílel fotky jak o život, leč k vítězství bylo daleko. A protože on náramek Extrifit má, pošleme další tři jeho partnerce. Každý v jiné barvě, neb holky jsou parádivé.

No a to je konec. Pokud chcete ještě soutěžit, napište do komentářů o co a na jaké téma. Jinak máte smůlu a budete muset počkat, až mě něco zase napadne.