Legální anabolikum!

Autor: Pavel Vacek

Extrifit má teď nejlepší nitro (svalovou pumpu), jakou lze v Evropské unii legálně vytvořit. Extrémně posílený a vylepšený HELL GEL, který výborně chutná! Pořádné \"enóčko\" a pořádný stimulant ve formě hotového gelu v jednorázových sáčcích s nejrychlejším možným vstupem do krevního řečiště svalů. A protože tahle značka spolupracuje s nejlepšími kulturisty, co v téhle republice jsou (podívejte se na fotky), dělá pro ně jen kloudné věci. A hlavně - dělá je jinak než ostatní, dělá je promyšleněji a nově! Extrifit vyrobil svalovou, růstovou a stimulační pumpu - jinak a líp! Je tu teď špičkově vstřebatelný hotový gel. Pekelný gel: HELL GEL!


hell gel new
Máte teď k dispozici legální anabolikum, které na Vás zafunguje ve 3 stupních: 1. Nejdříve Vás nabudí - bude se Vám chtít na trénink a na něm pořádně dřít, zvednete větší váhy a vydržíte déle.
2. Pak napumpuje - a to už po pár opakováních, svaly budou tvrdé a namačkané krví.
3. A pak donutí Vaše svaly k růstu - roztažené cévy a žíly dopraví do svalů více proteinů a cukrů = svaly porostou rychleji!
EXTRIFIT HELL GEL představuje NO preparát pro růst svalů a jejich silné prokrvení (produkci NO - oxidu dusnatého) a pro silnou stimulaci k výkonu. Hell Gel je špičkový, legální, dokonale vstřebatelný a bleskově se uvolňující prostředek k napumpování svalů při zátěži a k jejich zásobení živinami. Přímým důsledkem těchto procesů je rychlý růst svalové hmoty. Hell Gel je unikátní výrobek maximálně stimulující prokrvení svalů při výkonu a produkující a uvolňující NO (oxid dusnatý). Současně silně stimuluje k extrémně tvrdému tréninku. Vývoj tohoto produktu testovali kulturisté Extrifit Týmu Petr Března - mistr ČR a druhý vicemistr Arnold Classic, Slavoj Bednář - Mr. Universe 2012 a Vojtěch Koritenský - trojnásobný mistr ČR, dvojnásobný mistr světa a vítěz Arnold Classic 2012!

Žádná příprava • Žádné mixování • Vše je hotové!
hell gel pr
Tohle Vás nadchne:
  • je hotový
  • v jednorázovém sáčku
  • žádné mixování
  • vůbec nepotřebujete šejkr
  • v sáčku je hotová dávka
  • vezmete si s sebou na cesty tolik jednorázových sáčků, kolik potřebujete
  • sáček si jen dáte do kapsy a odcházíte na trénink
  • žádné prášení po kuchyni
  • žádné odsypávání z dózy
  • žádné polykání tablet s malým množstvím účinných látek
  • žádné vážení či odměřování dávky
  • jen utrhnete růžek a \"vysajete\" obsah sáčku - toť vše, hotovo!
  • špičková a nejvyšší možná vstřebatelnost - kterou zajišťuje unikátní forma gelu
  • dávka až na 2 měsíce (až 30 tréninků)
  • Extrifit tak uvádí první NO produkt ve formě hotového gelu

NO GEL HELL
Pouze LEGÁLNÍ KOMPONENTY! V souladu s legislativou Evropské unie! Vše v pořádku a schváleno! Když brouzdáte internetem, tak Vy, kteří se v doplňkové výživě opravdu vyznáte, zjistíte, že jsou na českém internetu výrobky, které obsahují zakázané látky, neschválené pro prodej v EU. Drtivá většina zahraničních NO produktů není oznámena na Ministerstvu zdravotnictví ČR pro prodej v České republice. Naše kompletní receptura je schválena hlavním hygienikem ČR a výrobek Hell Gel spnil všechny předpisy, jež požaduje Ministerstvo zdravotnictví ČR pro oznámení o uvedení do prodeje (Hell Gel je uveden v registru MZ - ROHY). Současně byl Hell Gel podroben mikrobiologickému rozboru Státním zdravotním ústavem a rovněž byl proveden rozbor obsahu živin. Zjištěné bílkoviny, sacharidy a tuky souhlasí přesně s etiketou výrobku. Výsledky rozborů jsou k nahlédnutí zde: výsledek laboratorních testů - Hell Gel.

Žádné cukry, žádný tuk = dejte HELL GEL jak do objemu, tak i do diety! Velice nám záleželo na tom, aby náš NO pumpovací a stimulační produkt byl vhodný pro kulturisty v předsoutěžní dietě a pro cvičence, kteří si 100% hlídají obsah cukrů a tuku ve své dietě. Proto má Hell NO Gel nula cukrů a nula tuků a to ho řadí do kategorie vysoce profesionálních výrobků sportovní výživy.


NO GEL HELL  
Žádné nesmysly v popisu! Nepíšeme zde žádné nesmysly, které jste zvyklí číst v popiskách převážně zahraničních NO produktů typu: \"popraskají Vám žíly\", \"roztrháte kůži na Vašich svalech\", \"zažijete explozivní výbuchy energie\" apod. Nemáme to zapotřebí. Produkt Hell NO Gel prostě funguje, skvěle Vás nabudí do tréninku a vytvoří pádný stimul pro růst svalů. Jeho složení tvořil tým odborníků biochemie, potravinářské chemie, dietologie a sportovního lékařství. Zpětnou vazbu pak vytvářeli kulturisté Extrifit týmu a podíleli se na úpravách, změnách a finálním vyladění konečné receptury Hell NO Gelu. HELL NO GEL - neskrýváme se za neprůhlednými formulemi! U většiny NO produktů nenaleznete ani názvy látek obsažených ve výrobku, ani jejich přesné množství v 1 dávce nebo ve 100 gramech. Obvykle čtete jen tajemné formule jako: \"patentovaná složka\", \"pumpovací matrix\" a podobná hesla zakrývající skutečné složení. Nenechte se zlákat dlouhým seznamem složek. Většina je jich k ničemu. Jen zvyšují cenu. Hell NO Gel je naprosto transparentní a Vy přesně víte, kolik které látky konzumujete a proč!


no pr 4
V jediném sáčku dodáte do těla 23.400 mg (!) účinných látek:
  • 5 gramů argininu (AKG + base)
  • 5 gramů kreatinu (gram malátu, gram esteru, 2 gramy monohydrátu, gram kreatinu AKG)
  • 2 gramy citrulinu
  • 4 gramy BCAA 2:1:1
  • gram glutaminu a gram glutaminu AKG
  • 2,4 gramu stimulačních látek (včetně 3000 mg špičkového beta alaninu a 40% zdroje přírodního kofeinu, po kterém budete nabuzeni, ale nebudete se klepat!)

Podrobný popis a dávkování najdete zde: Hell NO Gel. Čtěte pozorně od začátku až do konce.


NO GEL HELL K Hell NO Gelu si kupte kvalitní enzymaticky hydrolyzovaný protein (Hydro Instant - nyní v akci!)
nebo vícesložkový 80% protein (LONG 80 – 7 HOURS - nyní v akci!) a také kvalitní sacharidy (Go Pro 30). Proč?
Protože při používání Hell NO Gelu totiž dokážete proteiny a sacharidy z doplňků mnohem
dokonaleji využít pro růst a stavbu svalové hmoty!