Krátký report ze srazu Extrifit Clubu 6.2.2016

Autor: Pavel Vacek

Dnešní reportáž proběhne skutečně v bleskovém duchu. V sobotu proběhl další ze srazů Extrifit Clubu, který v podstatě načal přípravu na sezónu 2016. Smyslem těchto srazů je, říci si něco k aktuálním formám, poradit se s přítomným členem Extrifit Teamu, což je zpravidla Vojta Koritenský a jeden z pozvaných členů Extrifit Teamu a nasměrovat svou přípravu žádoucím směrem.

Zároveň vybíráme i nové členy clubu. Tentokrát se nám přihlásil pouze jeden zájemce o soutěžení v kategorii Physique Andrej Ondruš, který tak doplnil řady teď již kolegů v Clubu v této kategorii, kde máme závodníků pomálu. Přesto, to, že se přihlásil pouze jeden zájemce mě poněkud zmátlo, protože dotazů jak se stát členem (a jaké jsou výhody atd… ), těch dostávám skutečně hodně. Jenže pokud je někomu zatěžko, dojet do Hradce Králové na sraz, těžko se může stát členem…

Takže pojďme na naše stávající borce. V sobotu jsme se nesešli zrovna v hojném počtu, což přičítám poměrně vzdálenému termínu soutěží, ale předpokládám, že se to příště nebude opakovat. Minimálně u těch, kteří se chystají na jaře závodit. Každopádně, když si vzpomenu na začátky našeho působení, což je v podstatě před nějakými dvěma roky, musím se pousmát. Tehdy před nás nastoupilo stádo pašíků, kteří se mylně domnívali, že ta hmota, která jim leze přes trenky, jsou svaly. Dnes, po letech systematické práce již kluci pochopili, že nabírání několika desítek kil je úplně na nic a na samém začátku přípravy se postavili již ve velmi slušných formách, které s naší pomocí budou jen lehce ladit ke kýženému výsledku.

K dispozici měli Milana Obořila, který nejenom že umí udělat velmi slušnou formu, ale také umí připravit i ostatní závodníky. Milan zodpověděl všechny otázky a rozdal velmi cenné tipy pro další dny. Zároveň máme v plánu udělat i samostatný sraz pro závodnice Bikiny Fitness, kde by se děvčatům věnovali (především co se týká prezentace na pódiu) jedna z našich členek Extrifit Teamu Sabina, nebo Andrea. A protože soutěžících v kategorii bikiny fitness máme málo, uděláme tento seminář otevřený i pro ostatní děvčata mimo club. Info bude s dostatečným předstihem na stránkách.

Každopádně, nepodporujeme mladé závodníky pouze radou, ale ti nejlepší a nejaktivnější od nás mají i pravidelnou podporu ve formě doplňků výživy. Ti, kteří splní náš motivační program, si z každého srazu odnáší produkt dle vlastního výběru. Největší zájem byl o Hydro 77 a Super Hydro DH32. Prostě špičkové proteiny do přípravy. Extrifit totiž myslí svou podporu kulturistům naprosto vážně a pořád platí záměr, že Extrifit Club by měl produkovat budoucí elitní kulturisty ČR. Pokud byste se i vy chtěli stát členy našeho klubu, poslední šance bude příští sraz. Pak už nábor pro jarní sezonu 2016 ukončíme.