Jaký byl sraz Extrifit Clubu 20.9.2015?

Autor: Pavel Vacek

Je už pravidlem, že po skončení prázdnin, zpravidla v září uspořádáme setkání Extrifit Clubu, kde bilancujeme uplynulou mistrovskou sezónu, která se odehrává v jarní části roku. Nejinak tomu bylo i tentokrát a tak je načase se zde pochlubit s výsledky Clubu.

 Tento rok získal Extrifit Club na Mistrovství Čech, Moravy a České republiky v nejrůznějších věkových kategoriích, především pak v těch mládežnických, dohromady 8 zlatých, 8 stříbrných a 7 bronzových medailí a zařadil se tak mezi nejúspěšnější sportovní kluby v ČR.   Po rozpačitých a trochu živelných začátcích se po 2,5 roku fungování Extrifit Clubu vykrystalizovala podoba a směřování Clubu nyní již se zřetelnější podporou těch nejlepších závodníků. Právě ta se odvíjí od výsledků našich členů a je mi potěšením představit našim čtenářům koncept ohodnocení a motivačních prvků našich členů, o kterém si myslím, že nemá obdoby v žádném jiném sportovním oddíle v ČR. Na základě bodových zisků za jednotlivá umístění na soutěžích jsme utvořili po vzoru Extrifit Teamu šestici závodníků, která se bude těšit dílčí podpoře po celý rok po dobu jedné sezóny. V kontextu podpory jiných, finančně slabších značek, se již můžeme bavit o skutečném sponzoringu. Do této šestice patří:

  • David Příkop, nejúspěšnější člen Extrifit Clubu, juniorský Mistr Evropy, Mistr Čech mužů a Vicemistr ČR juniorů
  • Petr Ouvín, Vicemistr Čech mužů v kategorii Physique, vítěz BFC Cupu, Vicemistr Čech a ČR juniorů
  • Matěj Hasík, Vítěz BFC Cupu, Mistr Čech juniorů a Vicemistr ČR juniorů
  • Lukáš Veselý, Mistr Čech a ČR dorostu
  • Marek Sviridov, Mistr Čech a 3. na MČR juniorů v kategorii Physique
  • Jirka Kočvara, Vicemistr Čech a 3 na MČR juniorů

 Tito borci nejenom, že si na srazech mohou vybrat produkty dle jejich výběru, ale mohou se v případě dobré formy zúčastnit i focení z Extrifit Teamem a mají dobře nakročeno k pozdější spolupráci. Pro ostatní členy je motivační prvek to, že člen s nejlepší aktuální formou na srazu klubu taktéž může dosáhnout na svou odměnu, zrovna tak jako pomocí dalších veřejných aktivit. Chci tím říct, že Extrifit nadále podporuje mladé talenty a se svou podporou zdaleka nekončí, právě naopak.   Zároveň však chce budovat kvalitu Clubu. Kvantita a množství členů již zdaleka nejsou prvořadé. I proto je dalším motivačním a vzdělávacím prvkem Extrifit Clubu nyní již pravidelný seminář některého z členů Extrifit Teamu, který je zaměřen na zkušenosti z právě aktuální části sezóny (objem, rýsování atd..) a také je připraven zodpovědět otázky členů clubu. Co se týká přijímání nových členů, to je i nadále otevřené a bude probíhat na srazech Clubu. Nyní je však potřebné pro nové zájemce, disponovat podobnou výkonností, jako je tomu u zmíněné top šestky s ohledem na věkové rozdíly.  Jednodušší by to měly adeptky kategorie Bikiny fitness, které nám trochu chybí a na které se samozřejmě vztahují motivační prvky jako na všechny ostatní členy Extrifit Clubu.   Jestli vás tohle poněkud nudné čtení moc nebavilo, mrkněte na aktuální fotky Tomáše Kašpara, 14 dní před EVL’s Prague Pro, který našim členům předvedl, jak by to mohlo vypadat a předal osobně produkty Extrifit nejlepším závodníkům jarní sezóny.