Jaký byl seminář Sabiny Plevákové a Vojty Koritenského

Autor: Pavel Vacek

Už jsem byl na poměrně mnoha seminářích. Některé se povedou méně, jiné více. Hodně záleží na účastnících v roli diváků, ale samozřejmě také na těch, kteří seminář pořádají.  

Jak se zdá, Vojta Koritenský se Sabinou Plevákovou začínají tvořit velmi sehraný a úspěšný team, na který se dá nejenom dobře dívat, ale velmi dobře vás dokáží pobavit a zároveň předat nenásilnou formou mnoho informací jak z tréninku, výživy, ale v neposlední řadě z běžného života špičkové fitnessky, či vrcholového kulturisty.

Během více jak 2-hodinového semináře konaného v sobotu 28. 3. v Extrifit Gymu v Hradci Králové jsem neměl pocit hluchého místa, nebo že by se diváci nudili. Naopak, z poutavého vyprávění a srozumitelných odpovědí byli všichni přítomní nadšeni a dávali to v závěru setkání svým oblíbencům patřičně najevo.  

Sabina byla bezesporu obrovskou motivací pro řadu přítomných dívek a svou bezprostředností jistě okouzlila nemálo mužů a chlapců v místnosti. Po nezbytném společném focení si našla chvilku pro odbornou konzultaci se začínající Bikini fitnesskou a ukázala nám při tréninku paží a ramen, že za železo taky dokáže pořádně zatáhnout. Ostatně, to se můžete brzo sami podívat na tréninkovém videu, které se při této příležitosti natáčelo.  

Vojta naopak ohromil přítomné borce svou gradující formou, kterou oprávněně můžeme považovat za životní. Nebo se alespoň prozatím tak jeví. Zkrátka, pokud se tahle dvojice rozhodne uspořádat další seminář, neměli byste při tom rozhodně chybět. Je na co se dívat a je co poslouchat.